Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Beszédes hallgatás

2017. augusztus 16. 06:39

Mit van mit tenni, minden egyes újnáci voks pont ugyanannyit ér, mint egy tisztességes emberé.

2017. augusztus 16. 06:39

„Mintha harapófogóval húzták volna, olyan nehezen jött elő Donald Trumpból a szélsőjobb, a Klu Klux Klan, a fehér felsőbbrendűség és a rasszizmus konkrét elítélése. Nem csoda, hiszen a volt KKK Birodalmi Varázsló, David Duke még most is lelkes Trump-hívő, mi több, mostanáig hangosan dicsérte az elnököt, akinek a dicséret olyan, mint másnak a mákos tészta: ebből nyeri az energiát, és még szereti is. Mint hírlik, a fehér házi stáb naponta kétszer Trumpot dicsérő nyilatkozatokat, jó híreket és az elnököt eltökélten komor vagy éppen szeretetteljesen mosolygó orcával ábrázoló fotókat tartalmazó dossziét tesz le a főnök úr asztalára, különben egy mérföldes körzetben mindenkinek garantáltan el lesz rontva a hangulata.

Világos, hogy nem könnyű Trumpnak rosszat mondania az őt a kulturált emberek körén kívülről támogató hordáról. Már az elnökválasztási kampány során sem átallott olyasmit válaszolni az őt erről faggató újságíróknak, hogy nem nagyon tudja, ki az a Duke, mi fán terem a fehér felsőbbrendűség, és egyáltalán, mi is az a szélsőjobb, nem kérte, és nem is tehet róla, ha ezek az alakok éppen őt támogatják. Aha, értjük: mit van mit tenni, minden egyes újnáci voks pont ugyanannyit ér, mint egy tisztességes emberé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hóvirágcsempész
2017. augusztus 16. 21:24
Ez bolond. A fehér ember természetesen felsőbbrendű . Méghogy egy lilaszájú nigger annyit érjen , mint egy fehér... Nevetséges.
tevevanegypupu
2017. augusztus 16. 15:57
Csak a komcsik szavazata nem ért semmit, azért kellett a kékcédula ugye..
Peter8811
2017. augusztus 16. 14:04
Horváth már volt itt adott magának egy lájkot erre a szarra.:)))
Peter8811
2017. augusztus 16. 14:03
"Mit van mit tenni, minden egyes újnáci voks pont ugyanannyit ér, mint egy tisztességes emberé." Miért egy tisztességes ember szavazatával állítod szembe, miért nem a tieddel Faszka Lap bácsi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!