A NER ellentmondásairól

2017. augusztus 30. 11:47

Vannak ezek az ellentmondások a rendszerben: hazafiaskodás, közben az ország feléről lemondanak, kereszténykednek, és gyűlöletkampányokat nyomatnak. Interjú.

2017. augusztus 30. 11:47
Bödőcs Tibor
444

„Szerinted könnyebb dolgod van most egy ilyen paródiával, mint mondjuk tíz éve? Például a »Gyere haza, fiatal!«​ tíz éve egy utópisztikus paródia lett volna, most meg egy kisebb államtitkár beszéde gyakorlatilag ilyen.

Én úgy fogom fel a bajszos embert – akit lehet, hogy el kéne nevezni most már –, hogy ő a tudatalattija a NER-nek. Vannak ezek az ellentmondások a rendszerben: hazafiaskodás, közben az ország feléről lemondanak, kereszténykednek, és gyűlöletkampányokat nyomatnak. Vannak egyébként jó hagyományok is a magyar történelemben és nemzetben, azt elmondom a könyvben: Ady Endrét, Krúdyt meg Ottlik Gézát. De ez a magyarkodás meg a hepciáskodás meg a hungarikum, a hungarikum, a hungarikum… Ezekről szólnak a »Gyere haza, fiatal!« mondatai. Hogy a délibábkergetés nem vezet sehova.

Ért már bármilyen hátrány a politikai megnyilvánulásaid miatt?

Most volt egy ilyen, hogy Kecskeméten le volt foglalva a helyszín, és azt mondták, hogy technikai okok miatt jövő áprilisig nem tudunk egyeztetni. Úgyhogy most az nincs. De közben meg a Fábrynak megígértem, hogy ha megírom a könyvemet, akkor elmegyek, mert öt éve hív az MTVA-ba, a Fidesz falutévéjébe. Nekem is nagy dilemma volt, mint oly sokaknak, hogy a TV2-ben szerepeljenek-e vagy nem, mert ott dübörög ez az orwelli propaganda. De a Fábryval mégis van egy barátság, egy emberi viszony, meg eljött Búcsúszentlászlóra, a faluházba ötször fellépni a kedvemért, meg beengedett annak idején a műsorába, tök normális volt, nem volt ez a féltékeny hontyhannázás, hanem lelkesített, vendége voltam egy csomó fellépésen, stb. Minden évben hívott, de az MTVA-n annyira idegesített a Híradó, hogy azt mondtam, akkor megyek, ha megírom a könyvet, de nem gondoltam, hogy megírom, erre most megírtam. Közben meg azt hittem, hogy letiltanak, csak a Fábry még azelőtt adta le a listát, hogy meghív, mielőtt elkezdtük a Youtube-csatornát, úgyhogy most érdekes helyzet, hogy végül bennmaradok-e.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Területvédő
2017. augusztus 31. 13:33
Szépen beleállt a kampányba, valószínűleg ezt busásan honorálják neki. Februárban kezdett el kinyílni a csipája, azóta folyik a szennyvíz a szájából, hogy klasszikust idézzek. Persze az akkori szereplés sem volt véletlen. Egybecsengett a nolimpiás, ceu-s hisztivel. Összehangoltan működött a liberális sajtó idegen, magyarellenes ügynökeivel.
Területvédő
2017. augusztus 31. 13:28
Sajnálom, hogy idáig, ezekhez süllyedt Bödőcs, mert egyébként tehetséges embernek tartottam. Még az elmúlt hónapok gúnyolódó videóit is megbocsátottam, de ez a tegnapi fröcsögése ocsmány volt. Hazug propaganda. Egyoldalúan, a tényektől, valóságtól teljesen elrugaszkodva. Hogy is mondta az interjúban a kormány kapcsán, "lemondott a fél országról"? A kormánnyal szemben ő az, aki tényleg lemondott a fél országról. Ez egy szimpla patkány.
bunko_jobbos
2017. augusztus 31. 07:40
" hazafiaskodás" Ezért az egy szóér az USA-ban már keresztüllőnének. Ez a szöveg a kommunizmusban kitalált nemzetellenes rizsa, amit az akkor a pártban felülreprezentált idegenszívű csoport talált ki. De ezt már normális ember nem veszi be, átlát rajta. Magyarkodás, hazafiaskodás stb. El vagy maradva egy olyan jó fél évszázaddal, frissíts szoftvert!
1120
2017. augusztus 31. 02:54
Tibi egy zseni. A politikai megnyilvánulásaiban azonban egy kicsit mintha túl tolta volna a biciklit. Kár, mert nem kéne lemondania Magyarország feléről - szerintem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!