Ne akarjatok „felszabadítani” minket, anyákat!

2017. augusztus 07. 21:10

A gendermozgalom ifjú feministái nem hoznak megoldást. Általában gyermektelenek és tudatlanok, nagyon el vannak foglalva azzal, hogy új, bohókás meghatározásokat találjanak a nemekre, és hogy optikailag és mentálisan is maximálisan genderkonform módon építsék le nőiségük utolsó maradványait.

2017. augusztus 07. 21:10
Birgit Kelle
Képmás blog

„Egy boldog anya ma provokációnak számít. Pedig egy boldog anya maga a természetesen megélt nőiség. Ha valamitől meg kell szabadítani, akkor a kéretlen tanácsoktól.

Anyai örömök – már magától a szótól felfordul a feminista őskövületek gyomra. Hát nem azért harcoltak éveken át, hogy megszabadítsanak minket ettől a »mítosztól«? Vagy mondjuk inkább így: női természetünktől? »Istenem, fogd már föl, te lány, hogy bilincsbe vagy verve, és oldódj el végre biológiai örökségedtől!«

Először a férjektől szabadítottak fel minket, most már csak a gyerekeknek kell eltűnniük, aztán jöhet végre a határtalan emancipáció, a teljes szabadság. Kötelesség nélkül, kötelék nélkül, család nélkül – azaz élet nélkül. Milyen ígéretes kilátások!

Korábban a karriert jegeltük, hogy gyereket szüljünk. Ma a petesejtjeinket, hogy karriert csináljunk. Csak nehogy függőségbe kerülj, kislány! Csak nehogy hallgass az ösztöneidre, az érzéseidre! Ne hagyd, hogy bebeszéljék, hogy gyereket szeretnél, hogy élni akarsz, szeretni akarsz és gondoskodni másokról!

Az anyaság politikummá vált. Az eddigi nemzedékekre jellemző magától értetődősége elveszett. »A méhem az enyém« – ez volt az abortuszmozgalom szlogenje. Nevetséges. A méhünkre sokan pályáznak mint potenciális keltetőre, közben pedig egészen új módon zsákmányolják ki.

A nőiesség iránti vágy

Az ember ma már világszerte nemcsak megakadályozhatja, hogy gyermeke legyen, hanem az anyaméhben is megölheti, sőt, akár a nemzetközi piacon is eladhatja gyermekét. Ez utóbbi üzleti modellnek a neve »béranyaság« – csakhogy ebben nem az anyát kölcsönzik, hanem helyette anyaméhet vesznek bérbe, a gyereket pedig eladják. A pragmatikus amerikaiak így mondják: to rent a womb. Szép új anya-világ.

A feministák seholsem tiltakoznak ez ellen az embert megvető gyakorlat ellen, amelyet őszintén annak kell nevezni, ami: modern emberkereskedelemnek.

Legyünk anyák? És ha igen: mikor, kitől és hány férfitől? És jó anyák lennénk egyáltalán? Nem romboljuk le ezzel egzisztenciánkat az alakunktól a szexuális életen át a karrierig? Egyre több a kérdés és egyre kevesebb a válasz egy hajszolt világban, amelyben már nincs helye az anyaság időtlenségének. Ami megmaradt, az a nőiesség iránt vágy. A férfiakban mindenképpen.

A gendermozgalom ifjú feministái nem hoznak megoldást.

Általában gyermektelenek és tudatlanok, nagyon el vannak foglalva azzal, hogy új, bohókás meghatározásokat találjanak a nemekre, és hogy optikailag és mentálisan is maximálisan genderkonform módon építsék le nőiségük utolsó maradványait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2017. augusztus 08. 10:19
Vannak megoldhatatlan problémák. Úgy is lehet gondolni, h. a gyermektelen a saját társadalmi szintjén lévő gyermekeshez képest a nyugdíjrendszer potyautasa. Nem lehet a társadalom legalsó tizedében kialakult szokás rendszert, életmódot, eredménytelenséget mérvadónak venni. Az egy tragédia, sajnos, azoknak, akik ebbe születnek. Jobb lenne, ha annyian születnének, amennyien a jövőre tekintve értelmes fölnevelésre számíthatnak. Annak a finom szabályozásnak a kitalálása a szociális ellátás terén, amelyik ebben előre vinne, a gyerekek sérelme nélkül, elég nehéz. Valószínűleg az a nyerő, ha a "család" kevés pénzt és több természetbeni juttatást kap, mindent óvoda-iskola látogatáshoz kötve, az iskolával kapcsolatban, lehetőleg közvetlenül a gyerek számára. A dolgozók számára ott van a KÖZMUNKÁNÁL is érvényesíthető adókedvezmény. Sohasem lehet elfelejteni, h. az embert az állatvilágból elsősorban a MUNKA emeli ki. Mindenféle munka, körülnézve az országban, eszméletlenül sok lenne egyszerűen a közterületek tisztán tartásában, gyomtalanításban. Aki nem képes többre, mert teljesen tanulatlan, annak a számára ez marad és ezért elég fura zúgolódni. Egyelőre a tanult, szakmával rendelkező, dolgozó, adózó réteg van többségben. Kérdés, h. meddig.
duzur
2017. augusztus 08. 09:33
Az anyaság mindig és mindenütt politikum. Ahol a gyerek, az egyetlen tulajdona egy családnak, ott a sok gyerek is politikum. Nagyszerü dolog, ha valaki boldog és jól érzi magát a börében! Semmi értelme egymást kéjesen szapulni, hisz nincs egységes recept az elégedett létre. Jó lenne, ha mindenki a konstruktív belsö indittatásai szerint tudna élni és szükség esetén váltani is. Ehhez kell a megfelelö környezet.
Kandeláber
2017. augusztus 08. 09:31
A gender-idióták, feministák, migránssimogatók, libsik, balosok valamennyien egy húron pendülnek: elsődleges céljuk, hogy a társadalom nagy többségét megfosszák a normális emberi élet feltételeitől, és rájuk kényszerítsék a torz elképzeléseiket. Azt, hogy ebből a többség nem kér, a tavalyi elnökválasztás eredménye is bizonyította.
Zokni
2017. augusztus 08. 09:29
"Egy boldog anya ma provokációnak számít." - írja. Kinek bémeg!? HONNAN veszi, hogy azért, mert a nők egy bizonyos korban nem akarnak gyereket, attól még más korukban, más körülmények között nem szívesen szülnek? Magácska már az első menstruálásakor vadászott a nemzőképes ifjoncokra!? Ja, az máááás!? Hát legyen az is más, hogy valaki felépíti az életét, mielőtt lebabázik. Többek között azért, hogy optimális körülmények között hozzon világra emberkéket. Hát... Mindig jön egy: általánosítva szájába ad valakiknek valamit, aztán tiltakozik ellene. Honnan jönnek? A szokásos hülyék. Jönnek, és nem nyugszanak. Nem olvasnak. Nem tanulnak. Nem beszélgetnek. Biztos szülik őket. Viszont sajnos - szaporodnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!