Múltrablók, jövőrablók

2017. augusztus 28. 13:31

Az unió vezetői minden hatalmi eszközüket bevetve védik továbbra is a maguk önpusztító álláspontját, és próbálják megtörni Magyarország ellenállását.

2017. augusztus 28. 13:31
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Magyar Idők

„A magyar kormány a hatályos előírások betartásával, a maga eszközeivel megpróbálta megvédeni Európát attól, hogy a kultúráját egy új népvándorlás sodorja el. Hatalmas nyugati politikai nyomással dacolva azóta is ezt teszi. Az unió vezetői minden hatalmi eszközüket bevetve védik továbbra is a maguk önpusztító álláspontját, és próbálják megtörni Magyarország ellenállását.

Legújabban a szövetségeseinket próbálják leválasztani rólunk. A lengyeleknél a zsigeri oroszellenességük látszik alkalmas eszköznek a magyarokkal való szembefordításra, az új francia elnök a V4-ekkel szemben szervezi az osztrák–cseh–szlovák kisantantot, és a politikai csomagban már ott a szlovák felajánlás hatvan migráns befogadására (semmit nem old meg, de Orbán ellen alkalmas lehet), a románok kétezer migráns befogadását kínálják – hogy mit várnak cserébe, arról nem szólnak a híradások.

Az új amerikai elnökkel kapcsolatos várakozások sem igazolódtak: Trumpnak éppen elég feladatot ad, hogy az eddig soha nem látott balliberális ostromtűzben megtartsa a hatalmát, a külpolitikában pedig a hagyományos terepek mellett ott van Észak-Korea, így az USA Magyarország-politikáját háborítatlanul viszi tovább ugyanaz az apparátus, amely eddig foglalkozott vele. A magyar kormánynak az Európa, és benne Magyarország jövőjéért folytatott küzdelmében csupán két erős szövetségese marad: a magyar választók és a tények. Egész Európa érdekében reméljük, hogy ez elég lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2017. augusztus 29. 04:28
Igy van komcsikam
krakken96
2017. augusztus 28. 16:51
ez felért egy gyászbeszéddel ,úgy tűnik már Orbánék is temetik a V4et. amúgy Bencsik annyira költőien fogalmaz"Orbán várkapitány"Trump "hatalma"olyanja meg pláne nincs csak meghatalmazása amitől a kongresszus akár meg is foszthatja. ha nincs annyi ideje Magyarországra akkor a román elnökkel mért találkozott?és főként Lengyelországba is ellátogatott. nagyon elcsesztétek ezt a putyinosdit,eddig nem hittem,hogy tényleg zsarolja Orbánt de már egyre inkább reálissá válik.
zakar zoltán béla
2017. augusztus 28. 15:01
!!!!!!!!!!
illiberator
2017. augusztus 28. 14:04
"A magyar kormánynak az Európa, és benne Magyarország jövőjéért folytatott küzdelmében csupán két erős szövetségese marad: a magyar választók és a tények." Van még néhány: Lengyelország Európa (nem balliberális) közvéleménye (lásd az ottani lapok kommentjeit)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!