A hazai ellenzék sikertelensége

2017. augusztus 07. 08:56

Legkésőbb, a 2014-es vereségét követően a magyar ellenzék saját virtuális világot csinált magának. Ebben a világban Orbán Viktor gonosz zsarnok, a Fidesz vezetői korrupt gazemberek, a békemenet résztvevői agy nélküli zombik lettek.

2017. augusztus 07. 08:56
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Magyar Idők

„Három éve minden Orbán Viktorról szólt. És ez majdnem pontosan így van ma is. Orbán Viktor minden rendelkezésére álló fórumon arról beszél, hogy mit akar és mit tesz. Az ellenzék minden rendelkezésére álló fórumon arról beszél, hogy Orbán Viktor mit akar és mit tesz. Ez az ellenzék számára garantáltan vesztes pozíció. A választókat arra kényszeríti, hogy kizárólag Orbánhoz viszonyulva legyen véleményük a közügyekről. A jelenséggel kapcsolatban idén csupán egy kisebb változás észlelhető: az ellenzék és baráti médiája időnként a saját belharcaival is foglalkozik.

Legkésőbb, a 2014-es vereségét követően a magyar ellenzék saját virtuális világot csinált magának. Ebben a világban Orbán Viktor gonosz zsarnok, a Fidesz vezetői korrupt gazemberek, a békemenet résztvevői agy nélküli zombik lettek. Pont úgy, mint egy számítógépes játékban. Az ellenzék ebben a játékban naponta többször is győz.

Már kétmillió pontjuk van, hat szinttel feljebb jutottak. Ti vagytok a legjobbak, írja ki a számítógép minden menet után. És nem értik, miért veszítenek a választásokon. Az elmúlt három évben annyi változás történt, hogy a virtuá­lis világ még messzebb került a valóságtól. Abban Orbán még gonoszabb, a Fidesz vezetői még korruptabbak, szavazói még agynélkülibbek. Ebben a virtuális világban az ellenzék folyamatosan győz. Odakint pedig zajlik a valóság, az ellenzék nélkül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2017. augusztus 07. 16:25
Az ellenzék egy rakás tehetségtelen balfaszból áll. Itt volt nekik 8 év, hogy összerakajanak valami épkézláb programot, jövőképet, szakértői gárdát, hogy a magyarok rájuk szavazzanak. De ők beérik az orbánozással, pénztáros lőrincezéssel, brüsszeli árulkodással és az álproblémák simogatásával. Egy gyurcsányt nem képesek félreállítani...tehetségtelen banda.
csuka
2017. augusztus 07. 14:16
Bencsik ügynök(besúgó) nagyon szorgalmas a nyalatkozásban.
Berecskereki
2017. augusztus 07. 13:20
Lopják a hiányt. Holnap csődbe megy az ország. Orbán megbukott. Jelentős júliusi többlet az államháztartásban http://tinyurl.hu/tu9o/
hátakkor
2017. augusztus 07. 12:13
"Legkésőbb, a 2014-es vereségét követően a magyar ellenzék saját virtuális világot csinált magának. " Jóval előbb. Már kormányon az ment, hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól. Fogalmuk nincs kik ők, mit akarnak, csak OV az origó. Kecskeházykkal, ludasmutyisakkal, falusiferencekkel, zazrikkal , karácsonyokkal ,meg bokrosokkal próbálkoznak. Zazri a legviccesebb, 10 év után ő is megpróbálja a vörös térfelet, nehogy Kriszta asszony egy töritanárral kelljen szelfizzen a budi mellől jövőre. Ahogy Krisztát, kb. úgy hülyíti a frakcióját is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!