Vona bocsánatot kér...

2017. augusztus 16. 06:29

Ha itt bármi komolyan lenne gondolva, akkor az örök bolygó Vonának elég lenne bocsánatot kérnie Szegedi Csanádtól. Például. Mert hát Szegedi Csanádnak van szeme, amibe bele kellene nézni bocsánatkérés közben, és van története is.

2017. augusztus 16. 06:29
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Ha itt bármi komolyan lenne gondolva, akkor az örök bolygó Vonának elég lenne bocsánatot kérnie Szegedi Csanádtól. Például. Mert hát Szegedi Csanádnak van szeme, amibe bele kellene nézni bocsánatkérés közben, és van története is. De az ilyesmi kempinglélekkel nem megy. Az ilyesmihez a kempinglélek nem alkalmatos, kempinglélekkel nemhogy szembe nézni, de még pislogni sem lehet.

A kempinglélek viszont rendkívül ügyesen és mozgékonyan talál grádicsokat altiszti s egyéb stallumokhoz. Az örök bolygó Vonák hamar megtalálják az örök bolygó Simicskákat, ugyanis nem elég a nyálból kiintegetni és mosolyogni, kell a lé is. A lé meg nem szereti a gárdamellényt, úgyhogy a gárdamellény naftalinba kerül, bár az se nagy baj, ha mégis megeszi a moly. Ezért passzol össze oly nagyon, oly zökkenőmentesen minden ilyesmi, örök bolygó Vonák és örök bolygó Simicskák.

Csurka írta, mert Csurka sokmindent tudott:

»A gondolkodó emberek előtt ma világos, hogy a Jobbik a balliberális médiumok teremtménye, és nem csekély pénzforrásait Leisztinger-féle vállalkozók és MSZP-SZDSZ-érdekeltségek adják össze. Ezeknek van szükségük egy ilyen fedezékpártra, hogy régi erődítményeik elmállása után bent legyenek valahol a politikai hatalomban. A Jobbik erre a legalkalmasabb, mert nincs egyetlen önálló gondolata. Jelenleg olyanok vezetik, akik csak a látszattal és a látszatsikerrel törődnek, függetlenül attól, hogy tudják, nem ők vívták ki, hanem kapták. Amikor a Jobbik mint egyetemi mozgalom megalakult, első vezetője Kovács Dávid, aki a MIÉP képviselőjelöltje volt, azt állította, hogy a tagság fele Fidesz-érzelmű, fele MIÉP-es. Ez a Fidesz egyes akkori vezetői­nek azért tetszett, mert ezek a fiatalok nem voltak antiszemitizmussal vádolhatók, s úgy gondolták, ha már van tőlük jobbra egy mozgalom, legalább emiatt ne kapjanak a fejükre a nemzetközi színtéren. A Jobbik politikailag korrekt vezetőit a gárda megalakulásával egyszerre lecserélték. Mai vezetője kétségkívül odaküldött emberke.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Területvédő
2017. augusztus 18. 01:53
Kempinglélek :)))) A legjobb jelző, ami a puhány erkölcsű Gabi gyerekre illik. :)
Sulammit
2017. augusztus 17. 19:43
Így van. Szegedi Csanáddal kellett volna kezdenie. Vagy folytatnia.
küllő
2017. augusztus 17. 14:09
Nnnnna. Amikor a bértalpnyaló bayer védi a romákat.........Ez mekkora egy gerinctelen senki.
Cezar
2017. augusztus 17. 06:13
Ösi mesterséget űzőke.....? Családi tradíció? Vagy önfejlesztés? Vagy min2? Az is elképzelhető, hogy ebből eredő betegségeg sokasága okozza nálad ezt amiben tobzódsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!