Miért kreténezik az Index?

2017. július 23. 21:57

Kovács Bálint odáig merészkedett, hogy nemes egyszerűséggel kreténnek nevezte mindazokat, akik „menetrendszerűen” imádságot szerveznek a Manson-koncertek idejére. Én pedig e helyen szeretném feltenni a kérdést: hogy engedheti meg magának egy ilyen cikk publikálását az Index felelős főszerkesztője?

2017. július 23. 21:57
Vágvölgyi Gergely
777

„Hasonló koncertek idején máskor is volt már arra példa, hogy imádságok szerveződtek a résztvevőkért, illetve mindazokért, akik a sátánizmus bűvkörébe kerültek. Nem feltétlenül szükséges ezzel persze bárkinek is egyetértenie, de Kovács Bálint a fent jelzett cikkben odáig merészkedett, hogy nemes egyszerűséggel kreténnek nevezte mindazokat, akik »menetrendszerűen« imádságot szerveznek a Manson-koncertek idejére.

Én pedig e helyen szeretném feltenni a kérdést: hogy engedheti meg magának egy ilyen cikk publikálását az Index felelős főszerkesztője? Hogyan lehet az, hogy az egyik legolvasottabb magyar híroldalon olyan cikk jelenik meg, ami kreténnek nevezi azokat, akik imádkoznak, akik imaalkalmakat szerveznek? Hogy lehet, hogy nem tiltakozunk ez ellen hangosan? Hogy lehet, hogy egy ilyen cikk szerzője megússza bocsánatkérés nélkül azt, hogy ilyet le mer írni?

Azok, akik ilyenkor imát szerveznek, imát mondanak egyáltalán nem kretének. Sőt, nagyon is normálisak. Ők képviselik a normalitást, a reményt a sátánizmussal szemben. Egy olyan világban, ahol Kovács Bálint lazán lekreténezheti őket. Én mellettük állok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2017. július 24. 15:34
Megjegyzem, a műbalhé abból pattant ki, hogy az index szerzője mellőzte a pc-maszlagot, és annak nevezte a sátán ellen imádkozókat, aminek gondolta: kreténnek. Remélem ti nem hányjátok a szemére azt, hogy lerúgta magáról a pc béklyóit?
Pikkelő
2017. július 24. 09:14
Ez tulajdonképpen kiállás a kreténség mellett? Nem az imádkozással van baj, hanem a kollektív imádsághoz vezető érveléssel, ami tényleg kreténség, egy vállalt színpadi szerepet kezelnek valóságként, aminek fő célja az ő pukkasztásuk.
zakar zoltán béla
2017. július 24. 08:44
Mert nem kr-etilének, hanem metil-ények...
OrangeOrder
2017. július 24. 08:18
1, Manson bulisátánista, és rossz üzenetet hordoz ettől még. 2, Az igazi sátánizmus nem ott van, ahol nyilvánvaló (Manson), hanem a Katy Perry-szerű aljas szarságokban. 3, Minden megjelenési formáját szenteltvízzel kell irtani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!