Az európai elit már megint Orbán Viktornak dolgozik

2017. július 26. 13:38

A kvóta ugyanis jogszerűségétől függetlenül nem megoldás. Ha nem működik, mert nem sikerül szétosztani az előirányzott számú menekültet, akkor azért. Ha meg működne, akkor azért. Hiszen csak növelné a problémát.

2017. július 26. 13:38
Sztankóczy András
Heti Válasz

„De a győzelem nem csak ezért lenne öngól Brüsszelnek. Ha ugyanis a bíróság Magyarországnak adott volna igazat, akkor azzal nem pusztán ebben a 120 ezer ember ügyét érintő eljárásban döntött volna, hanem végleg eltemette volna a kvóta nevű ostobaságot, amely mint egy zombi támad fel újra és újra az összeurópai ötleteléseken. A kvóta ugyanis jogszerűségétől függetlenül nem megoldás.

Ha nem működik, mert nem sikerül szétosztani az előirányzott számú menekültet, akkor azért. Ha meg működne, akkor azért. Hiszen csak növelné a problémát. Az útnak indulókat arra ösztönzi, hogy jöjjenek, mert majd lesz helyük valahol, az EU külső határain lévő országokat pedig arra, hogy engedjék be őket, hiszen nagy többségük úgysem marad majd náluk. Ha a bíróság véget vetett volna a kvótaőrületnek, az nagy lehetőség lett volna Európa vezetőinek, hogy végre elkezdjék valóságos megoldáson törni a fejüket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. július 26. 23:32
"az nagy lehetőség lett volna Európa vezetőinek, hogy végre elkezdjék valóságos megoldáson törni a fejüket.” Nem a saját fejüket kell törniük, hanem az illegális bevándorlók fejét. Ez a megoldás.
Akitlosz
2017. július 26. 23:30
Azt könnyű tudni, hogy mi nem megoldás. Még azért arra is rá lehet jönni, hogy mi lenne a megoldás - az illegális határátlépők lelövése, az illegális bevándorlók visszadeportálása származási országukba vagy oda, ahonnan jöttek - csak ezt még kimondani is igen kevesen merik, megcsinálni meg senki sem. Így hát nem lesz megoldás és megoldás hiányában maradnak a pótcselekvések, mint például ez a kvóta dolog.
Vén Csataló
2017. július 26. 19:10
Európa vezetői számára a migráció nem valamiféle probléma, amit meg kellene oldani. Számukra a problémát azok az országok jelentik, amelyek megpróbálják megakadályozni Európa elmuszlimosítását. Európa vezetői nem az európaiak érdekében működnek. Európa vezetői elárulták az európai embereket és a cselekedeteikkel, működésükkel, határozataikkal muszlim beözönlést támogatják. Ezért nem találnak ki működőképes megoldást a beözönléls megakadályozására. Mert nem hogy nem akarják megakadályozni a beözönlést, de egyenesen azt szeretnék, ha zavartalanuil folytatódna a beözönlés. A beözönlés természetesen az európai szociális rendszerek, és közállapotok teljes lerohadásához vezetni. Aztán pedig háborúkhoz és vérontáshoz. És ezek a nyomorult, fehérgalléros gyilkosok azt remélik, hogy a muszlim beözönléssel egyszer és mindenkorra meg tudják semmisíteni az európai fehér, keresztény kultúrát. Mivel az európai fehér és keresztény kultúra helyén nem más, mint egy romhalmaz fog maradni, ezért kérdéses, hogy mi lehet ennek a gazdasági értelme? Az újjáépítés biznisz? Hülység, mert nem lesz, aki újjáépítsen. Az ide behordott muszlim söpredék semmit sem fog újjáépíteni, elvan ő a romokon is. Szóval semmi más nem fog történni, mint hogy az ide behordott muszlim söpredék magával hozza azt a trágyadombot, amiben ő szeret élni és közel-keleti állapotokat fog előidézni Európában. Ez Európa vége. És nincs ebben semmiféle ráció. Csak olyan infernális, elmebeteg gazemberek, eszelős gyűlölete van benne, mint amilyen például Soros.
balbako_
2017. július 26. 16:32
Kampányidőszak van kell a segítség a Fidesznek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!