Itt az idő újra megnyitni a recski munkatábort ezeknek a gazembereknek

2017. július 21. 16:58

Köszönjük az éberen őrködő rendfenntartó erőknek, hogy bilincsbe verték azt a közveszélyes bűnözőt, aki a nemzet büszkeségét, Orbán Viktor álmát, a Budapesti Közlekedési Központ elektronikus jegyrendszerét próbálta lejáratni.

2017. július 21. 16:58
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Magyarország büszke és erős európai ország. Köszönjük az éberen őrködő rendfenntartó erőknek, hogy bilincsbe verték azt a közveszélyes bűnözőt, aki a nemzet büszkeségét, Orbán Viktor álmát, a Budapesti Közlekedési Központ elektronikus jegyrendszerét próbálta lejáratni. Nem kellenek az újabb álomgyilkosok, nem kellenek a Soros zsebéből előmászó provokátorok és hackerek, nem kellenek az idegen ügynökök!

Itt az idő újra megnyitni a recski munkatábort ezeknek a gazembereknek. Én ezt az ügyet a miniszterelnök úr helyében kifejezetten Németh Szilárdra bíznám. Meg kell tudnunk a felbujtók és a pénzforrás nevét. Kezdődjenek a tömeges letartóztatások, miniszterelnök úr vezessen be végre rendeleti kormányzást, mert itt a Soros-hálózat már nemzetbiztonsági kockázatot jelent! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2017. július 22. 14:49
Orbánnak ennél sokkal nagyobb álmai vannak, ez a Demszky álma volt, de ennek megvalósítására sem volt képes. De azt hiszem, Puzsér apjának sem ez a gyerek volt az álma!
Egri Marika
2017. július 22. 10:54
Ha valaki hacker az nemzetbiztonsági kockázat. Egyébként is legalább a rendőrök legyenek a helyükön, mert az egész igazságszolgáltatás nincs a helyén. Tegyék azt amit kell. Az kisfiú meg tanulja meg, hogy nem élek vissza azzal, hogy rájöttem valamire, és hasznot húzok belőle rögtön ez Kádár tempó. Púzsér Úr jó lenne ha nem példálózna Recskkel, mert nagyon sértheti az ott meghalt, ott szenvedő emberek hozzátartozóit. Néhány amerikai példát átvehetnénk, a demokrácia hazájából, például ilyen esetben jönne az FBI és úgy sittre vágnák, hogy nyekken. Nemzetbiztonsági kockázat miatt.
Karbantartó9
2017. július 22. 10:03
A tevékenységet etikus heckelésnek nevezzük, napi gyakorlat, meg van a menete: vagy felkérnek rá, vagy előre bejelentjük, a rendőrségen és az érintetteknek is - írásban, hivatalosan. A kiscsávó mindezt nem tette meg. Puzsér meg egy kontár majom, rosszinulatú seggfej. A bűncselekményért ez jár!
Mich
2017. július 22. 01:59
Itt az idő újra megnyitni a recski munkatábort neked, Puzsér...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!