Laci te, hallod-e?

2017. július 28. 08:45

Luxusterepjáróról, Szeviép-milliárdokról és minden bizonnyal last minute külföldi luxusnyaralásokról és a Czeglédy-ügyről nem esett szó.

2017. július 28. 08:45
Nagy Ottó
Magyar Hírlap

„Még csak arra sem mertek rákérdezni, hogy mekkora bukta a Fizessenek a gazdagok! elnevezésű program, tekintettel arra, hogy annak kiötlője bizony nem a létminimum alatt tengődik, ahol állítása szerint a magyarok negyven százaléka él. Ehelyett azt bizonygatták, hogy az elkeseredett szoci szimpatizánsokra hatott, és az inaktív szavazórétegnek is tetszett, de még finomhangolás szükséges, mert kell a plusz egymillió szavazó. Luxusterepjáróról, Szeviép-milliárdokról és minden bizonnyal last minute – hiszen úgy olcsóbb – külföldi luxusnyaralásokról és a Czeglédy-ügyről nem esett szó. Bizonyára azért nem, mert alany és kérdező elmerült a nagy munkában, annak meg ugye a végeredménye fontos.

Nos, és ezt szilárdan kijelenthetjük, az egyikre nem vagyunk kíváncsiak, a másikat meg láttuk nyomtatásban. Éppen aznap, amikor újabb adatok jelentek meg a hazai foglalkoztatottságról és munkanélküliségről. Szomorú számok ezek Botka László és kínosan mosolygó holdudvara számára: a második negyedévben négymillió-négyszázhúszezer volt a foglalkoztatottak átlagos létszáma, hetvenhétezerrel több, mint egy évvel korábban, az állástkeresők száma pedig kevesebb mint kétszázezer. Emlékeztetőül, de nem is, inkább tanulságul, a KSH 2010. március 29-én – tehát a választások előtt, a szoci éra végén – azt közölte, hogy 11,4 százalékos adat rosszabb minden várakozásnál, tizenhat éve volt utoljára ilyen magas a munkanélküliség Magyarországon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. július 28. 16:43
Jaj,Ottó,a korrupciós-tolvaj-kormány cselédjeként bájos,amit írtál.
nyugalom
2017. július 28. 13:40
Rolex - lapozzunk! Ki a következő zseni?
noMores
2017. július 28. 13:19
Na, gratulalok,cimbora, te is szep segget nyalsz! Nezz csak korbe a munkaeropiacon, te kis gerinctelencsiga, mondjuk videken. Aztan lass csodat, hogy mindenki kozmunkas, vagy kurvaszarul keres..
dakotasámán
2017. július 28. 13:10
tudod-e, ottóka, mi az a magyar szennylap ? hát, ahol a másodhegedűs tetvek dolgoznak, akiknek már nem jutott hely az igazi tetűk, - mint bazmeg zsoca - mellett. törekvő vagy hallod-e ? nyalván megtetszett a trágárkereszt. na ezen a téren még fejlődnöd kell, de seggnyalásban már jó vagy. és, ha már gazdaság, akkor áruld el, ha európa növekedésének a motorja vagyunk, akkor a V4-ek többi tagja hogyan előzhetett le bennünket minden téren ! ja, hogy válaszért habony-finki-hez kell fordulni ? tedd azt. csak jóakaratúlag szólok, finkinek sincs ellenére a hátsó megközelítés. 2 nyelvcsapás közt hátha választ kapsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!