Kóserpecsét Orbánon

2017. július 18. 14:14

A magamfajta cionkancsók régóta várták már ezt a diadalmas pillanatot. Azt a pillanatot, amikor létrejön a New York-Budapest-Tel Aviv tengely, csak épp nem úgy, ahogy azt a hajdani MIÉP-ben meg a Gizella utcában elképzelték.

2017. július 18. 14:14
Megadja Gábor
Megadja Gábor
888

„A magamfajta cionkancsók régóta várták már ezt a diadalmas pillanatot. Azt a pillanatot, amikor létrejön a New York-Budapest-Tel Aviv tengely, csak épp nem úgy, ahogy azt a hajdani MIÉP-ben meg a Gizella utcában elképzelték.

A hisztéria azért kezdett el fokozódni, mert Benjamin Netanjahu nem volt hajlandó felülni a hisztivonatra, amit menetrend szerint indítanak a haladók, amikor már nem marad más lőszer a tarsolyban. Pedig ez már tényleg az utolsó menedék. Azt próbálják bizonygatni, hogy a Soros-plakátok antiszemiták, hiszen ott van rajtuk Soros György, aki történetesen zsidó származású. Legalább egy nyamvadt ördögszarvat rajzolhattak volna rá a kormányzati kommunikáció gurujai, mert így viszont egy öregember látható rajta, aki ráadásul mosolyog, nem vicsorog, és ha nem tudnánk, hogy miféle tevékenységeket támogat, még szimpatikussá is válna a portré alapján. Ennyiben mindenképpen kontraproduktív a plakát, viszont nehéz zsidó karikatúraként látni.

Hogy, hogy nem az izraeli kormányfő is osztja Palpatine magyar főherceg tapasztalatát Soros tevékenységével kapcsolatban, így a haladóknál némi zavar támadt az erőben. Most azt kéne bizonyítani, hogy Bibi antiszemita, és erre a mutatványra csak a legelszántabbak vállalkozhatnak. Mindenesetre a haladók úgy kezdték el szórni a »díszzsidó« jelzőt Köves Slomóra és más „renegátokra”, hogy azután egy veterán MIÉP-es is irigykedve pironkodva nyalná meg mind a tíz ujját, arról nem is beszélve, hogy ez a nemes cím egy ideig szinte kizárólag Deutsch Tamásnak volt fönntartva. (...)

Tehát a kérdés az, hogy mikor válik teljesen hettitasimogatóvá a hazai haladó tábor. Ez az éles váltás már évtizedekkel ezelőtt megtörtént nyugaton. Nem véletlen, hogy a hatvannyolcas kisfiúbabusgatók hónaljából kinőtt európai elit minden alkalmat kihasznál arra, hogy elítélje Izraelt – ha másért nem, levegővételért –, és ugyancsak minden alkalmat megragad, hogy a hettiták céljait támogassa. Izrael a haladó nyugati térképen „elnyomó hatalom”, akik élősködnek a szegény palesztinokon, és akármit tesz is Izrael, ezen a képen nem tud változtatni. A magyar kormány egyébként – nagyon helyesen! – nem egyszer szembement az EU-s bürokraták Izraelt dádázni kívánó intézkedéseivel és megnyilatkozásaival, melyek közül csak az egyik a telepekről érkező termékek címkézése. A hatvannyolcas Európát kéz a kézben vezeti a nemzetközi hettita lobbi és az emberi jogi blabla szervezetek koalíciója. Love is in the air.

Az tehát csak idő kérdése – már csak a politikai logika felől nézve is –, hogy a magyar haladók mikor pötyögik le, hogy Netanjahu feláldozta Solymosi Esztert a diplomácia oltárán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2017. július 19. 11:35
"Most azt kéne bizonyítani, hogy Bibi antiszemita, és erre a mutatványra csak a legelszántabbak vállalkozhatnak." :-))))) Nagyon jól sikerült írás, elismerésem!
catalina9
2017. július 19. 07:52
Azért nem kellene bedőlni ennek a Soros Izrael ellentétnek. Soros nem tehet mást, mint nem foglakozik Izraellel, sőt úgy tesz, mintha támadná. Ha Sorosnak sikerül tönkretenni Európát, akkor szépen átadja az uralmat a nemzeti alapon álló Izraelnek. Ezt egyébként már megtették az Egyesült Államokkal, most Európa kerül sorra.
vizesnyolcas
2017. július 18. 22:09
"Most azt kéne bizonyítani, hogy Bibi antiszemita, és erre a mutatványra csak a legelszántabbak vállalkozhatnak." Egy huszárvágással már kikerülték a problémát: Most már oda jutottak, hogy Bibi egyszerűen a kisebbik rossz mellé állt: "Izrael szempontjából jelenleg Kelet-Közép-Európa old style antiszemitizmusa tűnik a kisebb veszélynek, mert elavult, mert nincs akkora utánpótlása, mert a magyaron kívül nincs számottevő zsidó közösség a térségben, amelyet ez a politika veszélybe sodorhatna. A nyugat-európai progresszív antiszemitizmus viszont virulens, mert az emberjogi/kisebbségvédő nyelvezet ma domináns, s ezen a nyelven ma gyakorlatilag minden gyűlölködést igazolni lehet." Abban azonban még nem foglaltak állást, hogy "a minden gyűlölködést igazoló emberjogi/kisebbségvédő nyelvezet" kategóriába sorolják-e Michael Abramowitznak, a Freedom House elnökének ezt a nyilatkozatát is: "A menekültek és a civil társadalom démonizálása a magyar kormány részéről sértő mindazok számára, akik fontosnak tartják AZ ALAPVETŐ EMBERI JOGOK ÉRVÉNYESÜLÉSÉT és a nyitott, demokratikus társadalmakat."
noMores
2017. július 18. 21:53
Beszarok. Ezek eddig habzó szájjal zsidóztak - Bayerrel az élen - mostmeg tapsikolnak. Takonygerinc+seggszáj LIVE.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!