A harmadik mohamedán invázió

2017. július 04. 08:22

A küzdelem hosszú lesz, és a globális erők részéről kíméletlen.

2017. július 04. 08:22
Konrad Sutarski
Magyar Idők

„E nagyon vegyes összetételű embertömegben bőven akadnak potenciális terroristák. Az idejött bevándorlók Európa egyre több részén – különösen a Balkánon és Nyugaton – otthonosan rendezkednek be, mintha már az iszlám befolyási övezetében lennének, a váratlanul bekövetkező terrorista merényletek pedig, amelyek az Iszlám Államhoz köthetők, ahhoz az illegálisan létező, vérengző Iszlám Államhoz, amelyet a nemzetközi fegyveres erők eddig nem tudtak, mert nem akartak legyőzni, a megfélemlítettség és tanácstalanság érzetét keltik a kontinens honos lakossága körében. A globalizmus hatalmasságainak a kezére játszanak az iszlámon belüli effajta destruktív cselekvések, ezért a nemzetközi gazdasági elit kihasználja és tovább tüzeli őket, hiszen – amint arról legutóbb Fricz Tamás is értekezett a Magyar Időkben – minél nagyobb Európában a káosz, minél inkább tetőfokára hág a destabilizáció, annál inkább növekszik az esélye annak, hogy a gyengülő Európa végre beadja a derekát a háttérhatalomnak, és elfogadja korlátlan uralmukat a földkerekség felett.

Ilyen széles síkon vizsgálva a történéseket, a visegrádi országok ellen indított támadás akár még jelentéktelen epizódnak is tűnhet. Ugyanakkor a visegrádi országok a fő ellenálló erőt jelentik a globalista hatalommal szemben, amely viszont arra törekszik, hogy az uralmának engedelmeskedő orwelli rendet valósítson meg szerte a világon, és ezért lép fel olyan erőteljesen és harsányan, függetlenül attól, hogy e támadásban egy szemernyi észszerűséget és következetességet sem lehet felfedezni. Ezzel összefüggésben az ostromolt országaink és nemzeteink részéről alapvetően fontos az egység további szilárdítása és civil mozgalmi erőinkkel alátámasztása. Ezen kívül feltétlenül szükséges az egység más országokra történő kiszélesítése, a nyugat-európai lakosság passzivitásból való felébredése, az ottani nemzeti érzelmű civilszervezetek aktivizálása, s nemzeti beállítottságú kormányok létrejötte.

A küzdelem hosszú lesz, és a globális erők részéről kíméletlen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. július 04. 20:25
Délben a buszon végig olvastam! Remek!
Mich
2017. július 04. 12:59
A Népesedési Világháborút már 1910 körül elvesztettük, azzal hogy NEM vettük fel a harcot... Ehelyett kaptunk két nagy háborút a "fejlett országok" között, Vasfüggönyt, Szabadrablást... most meg itt állunk sok millió ázsiaival és afrikaival a kapuink előtt és azon vitatkozunk, hogy nyissuk-e ki, vagy zárjuk-e be ezeket a kapukat ("szárnyakkal")... Sajnos, kicsit hosszabb távon, mindkét esetben NAGYON SZAR a helyzet.
Timur Link
2017. július 04. 12:45
Az első két invázió idején még nem ismerték az ötödik hadoszlop jelentőségét!
Sir Galád
2017. július 04. 10:25
A legviccesebb az orwelli rendről értekezni Orbán lapjában...Köszönjük a napi riogatás, majd jól megutálom az összes muszlimot, mert állítólag ezzel lehet védekezni...Köszönjük ezt a hatalmas bölcsességet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!