Elég a háborúskodásból

2017. július 27. 09:34

Elég a háborúskodásból. Orbánéból, Botkáéból, a Momentum mindent kidobni akaró fiatalos radikalizmusából.

2017. július 27. 09:34
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Eszem ágában sincs beleszólni az MSZP-n belüli vitákba. Egy dologban azonban biztos vagyok: elég a háborúskodásból. Orbánéból, Botkáéból, a Momentum mindent kidobni akaró fiatalos radikalizmusából. 

Nyugalom kellene. Kisebb hangerő. Az emberek élni akarnak. Csendben, kiszámíthatóan. A választások előtt alig több mint nyolc hónappal a demokraták nem ölhetik egymást. Mert ennek nem lesz győztese. 

Kérem, kérem, több nyugalom és az igazunkban való hitből származó magabiztosság. Azzal többre megyünk mint bármilyen acsarkodással. 
Mondom a kötcsei nyaralás közepén, kicsit távolabb a bántó hangú zörgéstől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. július 28. 17:00
Feri,az eltűnéssel szolgálnád legjobban a hazát!
csurcsányi
2017. július 28. 10:24
A Gyurcsányi már kiegyezne a döntetlenben!
csurcsányi
2017. július 28. 10:22
Gyurcsányi amikor a Medgyesi megbuktatása után hatalomra került,akkor már azt ígérte,hogy a Fideszt kifogja pofozni a magyar politikai életből.A háborút akkor mégis kikezdte,kiadta az első pofont?2002 -n a Medgyesi politikai árok betemető programja az árkokat Fideszesekkel rakta tele.
írmag
2017. július 28. 07:07
Bontsd ki az igazság minden részletét és had tudja meg az a sok megtéveszthetőnek gondolt barom, milyen az a közös diplomadolgozat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!