Magyar, a Bálint

2017. július 06. 11:05

Magyar Bálint Soros György egyik nagy kedvence.

2017. július 06. 11:05
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Idők

„Magyar Bálint mindig is a Szabad Demokraták Szövetségének egyik, ha nem a legfontosabb irányítója, motorja, szervezője volt, aki kiterjedt nemzetközi hálózatot tartott és tart fent mind a mai napig. Magyar Bálint meggyőződéses, elszánt ultraliberális, hisz a totálisan szabadpiacban; oktatási miniszterként tett is azért, hogy az oktatási szférába behatoljanak a piaci szempontok, többek között a PPP-konstrukciók által – nem kis károkat okozva a kollégiumi rendszernek.

Magyar Bálint következetes globalista és kozmopolita, aki a nemzeteket és a nemzetállamokat a múlthoz tartozó, elavult dolgoknak tartja, amelyeken túl kell lépni és egy új, globális világrendet kell felépíteni. Magyar Bálint természetesen a szuperföderális, egységesülő Európai Unió híve; emellett támogatja azt, hogy a migrációra lehetőségként tekintsünk, amely által Európa a különféle fajok, vallások és etnikumok kevert kontinensévé válhat. Magyar Bálint politikailag korrekt módon támogatja a szexuális másságot, a melegházasságot, a Pride-felvonulásokat, az LMBTQIH…– (betűfolytatás tetszés szerint) közösségeket. Magyar Bálint elveti a nemzettudatot, a »nacionalizmust«, illetve a tradicionális intézményeket, mint az egyházak és a család. Vagyis, Magyar Bálint mindenben tökéletesen megfelel a globális pénzügyi elit neoliberális, PC és kozmopolita embereszményének, a jövő embertípusának (a kommunista embertípus bukása utáni újabb nagy történelmi beavatkozási kísérlet keretei között), mint ahogyan a PÁRT – az egykori SZDSZ – is tökéletesen megfelelt annak.

Ebből fakadóan Magyar Bálint Soros György egyik nagy kedvence. Mindketten elszántan küzdenek az őszintén megvetett és gyűlölt Orbán-kormánnyal szemben, mindkettőjük fő célkitűzése az autokrata, EU-ellenes, idegengyűlölő és migrációellenes, rasszista, korrupt és természetesen antiszemita Orbán Viktor megbuktatása. Egyiküket sem zavarja meg egy pillanatra sem az a tény, hogy a Fidesz–KDNP kétharmados többséggel nyerte meg a választásokat 2010-ben és 2014-ben, s hogy Orbán Viktor, a kormány és a pártszövetség többségi támogatottsága ma is töretlen, a közvélemény-kutatások elsöprő Fidesz–KDNP-fölényt mutatnak a többi párttal szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
navis praetoria
2017. július 07. 10:17
Sem Bálint, sem Soros nem barátja a magyaroknak, a demokráciának. Erre csodálkozik rá a cikk írója.
BőröndÖdön
2017. július 07. 07:19
Tomika,vissza a töltődre,a fidesz végbelébe!
Mich
2017. július 07. 00:07
Soros szereti és támogatja a libsiket. De hogyan áll a bolsikhoz és a nácikhoz...? Ők mindenesetre szeretik a milliárdos Spekulánst...
dream killer
2017. július 06. 13:46
Kopott kommunista nyekergése Húzz a kibaszott CÖF-ös kurva anyádba,te gusztustalan csúszó-mászó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!