Állítólag ők szedik szét a Jobbikot

2017. július 12. 12:30

Csodálatos: három szélsőjobboldali kétfelé szakad.

2017. július 12. 12:30
Borbás Barna
Heti Válasz

„Mert, ugye, a történet eredetileg arról szólt, hogy Orosz, az Identitesz és a Betyársereg azért mennek Vecsésre, hogy közösen alapítsanak/bejelentsenek valamit, de már a zászlóbontás előestéjén kiderült, hogy Orosz Mihályék kimaradnak a buliból. Sőt: a polgármester be is jegyeztette saját pártját. (Ez lett az imént említett RIA.) Így a vecsési Erő és Elszántság mozgalom »csak« az Identitesz és a Betyársereg szövetsége lett. Azóta megy az üzengetés: az identiteszes László Balázs szerint Orosz áruló lett, Orosz viszont kiosztotta az Erő és Elszántságot az »etnikai alapú megoldási kísérletek« miatt. A Betyársereget vezető Tyirityán Zsolt aljasnak nevezte Orosz Mihály Zoltán húzását.

Csodálatos: három szélsőjobboldali kétfelé szakad. Történelmi előzmények fent!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2017. július 12. 21:46
Hagyjuk már ezt a "szélsőjobboldalizást" !
balbako_
2017. július 12. 15:55
Egy dolog tény Simicska hiába nyomja a dohányt a Jobbikba az egyre jobban bomlik. A Heti Válasz meg fut a gazdi pénze után.
zakar zoltán béla
2017. július 12. 14:46
llllllllllllllllllllllllllllllléééééééééééééééélotty good?
noMores
2017. július 12. 14:18
Azert csak 300 hulye ment vecsesre, mert a tobbiek a pride-on vonultak, az megiscsak nagyobb buli, bar a katonas-ferfias rend is nagyonvonzo:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!