Szegénységi bizonyítvány

2017. július 26. 18:53

Botka tanult a hibákból. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje nem ígér nyakra-főre a választónak. Csak beosztóan. Rádöbbenhetett, hogy a május végi ígéretcunami idején sokat markolt és keveset fogott.

2017. július 26. 18:53
Bán Károly
Magyar Hírlap

„Botka tanult a hibákból. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje nem ígér nyakra-főre a választónak. Csak beosztóan. Rádöbbenhetett, hogy a május végi ígéretcunami idején sokat markolt és keveset fogott. Akkor a gazdagoknak küldött selyemzsinór mellett felkarolta a közmunkásokat, a minimálbéreseket, a szakmunkás-minimálbéreseket, a kisnyugdíjasokat, a pedagógusokat, az egészségügyieket, a szociális munkásokat, valamint mentőst, tűzoltót, katonát. Ám ezután mintha elapadt volna az oly sokszor bevált baloldali recept, s talán ennek felismerése Nyakó szóvivő »megjuhászodása«, vagy talán annak, hogy a politikai rivális folytonos szapulása és az örökös feljelentgetés nem hoz annyit a konyhára, mint az ígéret.

Talán fölmérték, kontraproduktív, ami például Hatvanban történt. Nem mindenki tapsol, amikor lelkes szimpatizánsok Botka László programját azzal próbálják bemutatni, illusztrálni, hogy Grassalkovich Antal földbirtokos szobrára is »Fizessenek a gazdagok« táblácskát aggatnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qwrtzq
2017. július 28. 07:53
ezzel elkéstek egy 15 évet 2002ben veszíteni kellett volna becsülettel elvtársak!
Akitlosz
2017. július 26. 22:17
"Botka tanult a hibákból. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje nem ígér nyakra-főre a választónak." Hát ha csak annyit betart amennyit eddig ígért, hogy fizessenek a gazdagok, azaz minden dolgozó, aki nem minimálbéres már régen rossz. 300 milliárd forint az annyi mint 100 ezer forint adóemelés 3 millió embernek. Vagy kevesebbnek jóval több. Hát akinek ez tetszik ő remélem is, hogy az MSZP-re szavaz!
yanoo
2017. július 26. 19:45
Igéretcunami:- Fizessenek a gazdagok! lebontjuk a kerítést! ...hogy a fenébe lehet, hogy nem nő a szavazóbázis?
Qsza
2017. július 26. 19:26
Botkától az is bátor ígéretnek tűnik, ha azt mobdja, biztosan bejutnak a parlamentbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!