Shalom, Bibi! Még soha nem volt ennyire undorító a magyar elit

2017. július 18. 17:12

Ha semmi másért nem, egy dologért tényleg hálásak lehetünk Benjamin Netanjahunak: ha nem látogat ide hozzánk, talán soha nem derül ki ennyire világosan, micsoda köpönyegforgató, elvtelen, szarházi elitünk van.

2017. július 18. 17:12
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Alfahír

„A fideszes média hagyományosan sokkal kritikusabbnak számított Izraellel szemben. Ám a jó propagandisták az elmúlt hetekben pontosan tudták, mi a dolguk, s a palesztin kendők egymás után landoltak a szerkesztőségi kukákban.

Bayer Zsolt minden létező fórumon lelkesen hálálkodik Netanjahunak, hogy a Soros-ellenes kampány ügyében védelmébe vette Orbánt, a Magyar Idők pedig az Amnesty Internationallal szemben veszi védelmébe az izraeli kormányfőt, és jól lecseszi azokat a zsidókat, akik nem örülnek a találkozónak, amelytől a hazai zsidóságnak »javul a helyzete, jobbra fordul a sorsa.« 

Hogy egy idegen állam vezetőjének budapesti vizitjétől miért »fordulna jobbra a sorsa« magyar állampolgároknak, az rejtély. Talán köttetett valamilyen olyan titkos megállapodás is ezen a tanácskozáson, amiért a eufóriában kellene ünnepelnie az Újlipótvárosnak, és fel kellene lobogózni a Dohány utcai zsinagógát? Aligha. 

Az azonban egészen biztos, hogy ha semmi másért nem, egy dologért tényleg hálásak lehetünk Benjamin Netanjahunak: ha nem látogat ide hozzánk, talán soha nem derül ki ennyire világosan, micsoda köpönyegforgató, elvtelen, szarházi elitünk van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mirákulóziai Mikmuk
2017. július 20. 08:58
Ez vajon a zázrivecz nevezetű szarkupacról beszél? Vagy Bokor Janiról és amunkahelyén meztelenkedő ózdi polgármesterről beszél?
kálmi
2017. július 20. 08:13
Ebből a cikkbeli értetlenkedésből is csak az állapítható meg egyértelműen, hogy nem, hogy kormányképes erő nem vagytok jobbikosok, de még a képviselőség is olyan magas poszt nektek, mint libának a farzseb. Aki a mai világpolitikai és benne a magyarországi helyzetet ilyen partizán módon ítéli és akarja intézni, azt a közelébe nem szabad engedni a hatalomnak!!!
marós
2017. július 19. 15:48
A politikusok egy része /DK-sok, Mszp egész vezérkara, Jobbik mindenestől, és még jó sokan pl. a hazúdozó véleményformálók közül/ tényleg undorítóak.
Pinter68
2017. július 19. 12:15
Nem értem, mit vár bárki a Fidesztől? G.Fodor évekkel ezelőtti emlékezetes elszólása óta pontosan lehet tudni, hogy a Fideszben nincsenek elvek vagy értékek. Csak a hatalom van, a "pillanat uralásán" keresztül. Egy ennyire elvtelenül pragmatikus párton felesleges bármilyen következetességet számon kérni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!