Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

A gyámügy viszi a gyereket

2017. június 27. 11:48

A homoszexuális- és genderőrület most már egyértelműen tort ül a normalitáson, ráadásul komoly szankciókkal bünteti a hagyományos családokat.

2017. június 27. 11:48
Törcsi Péter
Magyar Idők

„A homoszexuális- és genderőrület most már egyértelműen tort ül a normalitáson, ráadásul komoly szankciókkal bünteti a hagyományos családokat. Hiszen az azonos neműek házasságának lehetősége már önmagában komoly károkat okozott közvetve a normális családmodellnek, de ez sem volt elég.

A transzlobbi kezdi kiépíteni a saját diktatúráját. Páros lábbal szálltak bele a véleménynyilvánítás szabadságába, különösképpen pedig abba az alapvető jogba, amely szerint a szülőknek jogukban áll megválasztani a gyermeküknek adandó nevelést – legalábbis a magyar alaptörvény szerint, de tételezzük fel, hogy egy demokráciában, amilyen Kanada is (volt), ez a jog ugyanúgy alkotmányban garantált, legalábbis elvi szinten.
Ott tart a haladó lobbi tombolása, hogy a szó szoros értelmében készek arra, hogy családokat szakítsanak szét, és terrorban tartsák a normálisan gondolkodók millióit. Ezért sem szabad elhanyagolni a magyar alkotmányos rendszer vívmányait, hiszen ilyen súlyos alkotmányellenes támadás hazánkban elképzelhetetlen, már csak azért is, mert a 2012 óta hatályban lévő alaptörvény kiemelt védelemben részesíti a hagyományos családmodellt.

Levezetésként emlékezzünk meg a homoszexuálislobbi a fentiekben részletezetteknél eggyel enyhébb nyomásgyakorlásáról: a szivárványszínű zebrákról. Amerika-szerte különböző nagyvárosokban ugyanis a gyalogátkelőhelyeket a Pride hónapjának hevében átfestették »homoszexuális színűre« – persze örökre.

Hiszen a figyelemfelhívás annyira fontos, hogy még a gyanútlan járókelőknek is fénysebességgel kell az arcába tolni a homoszexuális életforma dicsőítését. Arról már ne is beszéljünk, hogy mi van azzal a normális állampolgárral, akinek mondjuk a vallási nézeteivel ellenkezik a szivárványos zebra. Ismerjük a választ: ő a »többségi elnyomók« táborát szaporítja, ezért voltaképpen az ő alapvető jogai lényegesen gyengébbek, mint a vélt vagy valós kisebbségi helyzetben lévőké.

Szóval a képlet a következő: a normálistól eltérő nemi szerepeket és a homoszexuálisházasságot kell propagálni mindenáron, noha az ilyen kapcsolatokból nem születnek gyermekek a biológia »szörnyű« törvényei miatt. És hogy mivel pótolja majd a meg nem született gyermekek miatt kiesett munkaerőt a nyugati világ? Mondjuk migrációval és a kultúrák összekeverésével.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2017. június 29. 21:07
Ez a pofa mennyire hasonlít Dorosz Dávidra.... Ugyanolyan hülye is.
szekula
2017. június 28. 10:18
http://www.catholicherald.co.uk/news/2017/02/27/pope-reduces-sanctions-against-some-paedophile-priests/ Hol a világméretű tiltakozáshullám konzervatív nagycsaládosokéktól? Hol vannak a kereszténydemokrata publicisztikák tízezrei? Sehol.
szekula
2017. június 28. 01:45
Heteró prájd, nesztek: https://www.scatsite.com/wp-content/uploads/2015/03/Poop-on-her-face1.jpg
madarasi.abel
2017. június 27. 18:52
"A homoszexuális- és genderőrület most már egyértelműen tort ül a normalitáson, ráadásul komoly szankciókkal bünteti a hagyományos családokat." hiányolom a tényadatokat e mondat mögül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!