Zagyva

2017. június 12. 09:38

Tiszteletre méltó, nagy múltú, komoly emberek is pártolták a közelmúltban a Jobbikkal való összefogás segítőkészen gyakorlatias eszméjét. Ha ennek nem látták eddig morális akadályát, talán most az esztétika segít.

2017. június 12. 09:38
Tamás Gáspár Miklós
HVG

„A magyarországi, jobb híján »demokratikus«-nak nevezett (becsmérelt) ellenzék szokásai közé tartozik az utóbbi időben a szélsőjobboldallal való együttműködés többfajta fokozatával való kísérletezés, fantáziálás, tervezgetés.

Zagyva »nomen est omen« György Gyula, a kiérdemesült kvázináci huligán (volt jobbikos államférfi) megjelent a Gulyás Marci-féle jóindulatú videón, amiért egyik korábbi híve a honi közéletben megszokott, kifinomult iróniával azt vélelmezte, hogy Zagyva úr »liberális köcsög«.

Mire Zagyva (egykori államférfi) a következőket mondta neki, barátian tréfálkozva: »Büdös zsidó! Hagyjuk ezt a zsidó tempót! Figyelj…, ma este ne aludj otthon, neked véged van, ezt nem úszod meg, f….opó köcsög, meg leszel b…va, elintézünk örökre! Kinyírunk téged is, a feleségedet és a kislányodat is!«

Az úgymond »demokratikus« ellenzék és civiltársadalmi ellenállás nehezen kihüvelyezhető elveit már nem kéri számon senki, amikor a demokratikus erők testvérien együtt mutatkoznak a korszerű szélsőjobboldal megvesztegető férfibájú verőembereivel, de azt talán megfontolhatnák ezek az erők, hogy támogatóik stílusérzékét és ízlését is próbára teszik, amikor a poszt- és neofasisztákkal hetyegnek. Tiszteletre méltó, nagy múltú, komoly emberek is pártolták a közelmúltban a Jobbikkal való összefogás segítőkészen gyakorlatias eszméjét.

Ha ennek nem látták eddig morális akadályát, talán most az esztétika segít. De akármit is tesznek, mindenképpen Orbán Viktor jön ki jól belőle.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2017. június 13. 10:11
"Varga-Bíró Tamás irománya Polgár Juditról: „egy magyargyűlölő, illegitim Habsburg-kurva idegenbarát, magyargyilkosról elnevezett díja nem köthet ki méltóbb helyen, mint egy cionista zsidó mellén.” … „Terry Black és Varga-Bíró Tamás után ki lesz az újabb Fidesz-csicska? „ http://alfahir.hu/2017/06/12/zagyva_gyorgy_gyula_orban_viktor_feljelentes_varga_b_tamas
megfejtô
2017. június 13. 00:04
Bravò TGM! Az egy eset a szàzbòl, amikor nem is olyan zagyva.. avagy vak tyùk is talàl szemet.
csuka
2017. június 12. 17:16
Varga-Bíró Tamás irománya Polgár Juditról: „egy magyargyűlölő, illegitim Habsburg-kurva idegenbarát, magyargyilkosról elnevezett díja nem köthet ki méltóbb helyen, mint egy cionista zsidó mellén.” … „Terry Black és Varga-Bíró Tamás után ki lesz az újabb Fidesz-csicska? „ http://alfahir.hu/2017/06/12/zagyva_gyorgy_gyula_orban_viktor_feljelentes_varga_b_tamas
Mich
2017. június 12. 14:33
Legalább egy bolsi elutasítja a nácikkal való összefekvést... de egy öreg bolsi nem csinál nyarat... (vagy tiszta baloldalt...)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!