Húshagyók és valósághagyók

2017. június 14. 21:33

Sokáig azt képzeltük, csak a South Park szürreális világában történhet meg az, hogy kiemelik a családodból a fiadat, ha baromságnak tartod zavaros genederidentitását.

2017. június 14. 21:33
Ratius
kiettemeg

„Sokáig azt hittük, veszélytelen idióták, aztán egy rút, esős napon arra ébredtünk, hogy börtönbe zárnak, ha nem olyannak látod a múltat, ahogyan ők látják, ha tagadni merészeled traumájuk okát.

Sokáig azt hittük jámbor elmebetegek, aztán egy sötét délután kiderült elveszítheted állásodat, ha nem azokat a szavakat használod, amiket ők megfelelőnek gondolnak, ha négernek nevezel egy négert, vagy buzinak egy homokost.

Sokáig azt képzeltük, csak a South Park szürreális világában történhet meg az, hogy kiemelik a családodból a fiadat, ha baromságnak tartod zavaros genederidentitását. Aztán egy baljós napon Kanadában törvény lett belőle.

Sokáig bíztunk abban, hogy végleg elmúltak azok az idők, amikor isten nevében gyilkos indulattal támadhattak ránk a megszállottak, ám ma már szinte hétköznapi eseménynek számít, ha Allah Akbár kiáltással próbálnak kibelezni agresszív őrültek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KötőDániell
2017. június 20. 22:37
50 eve a homoszexualitasert borton jart. Ma mar normalis, sot majdnem kovetelmeny. Varom hogy mi lesz 50 ev mulva a pedofilokkal...
röviden
2017. június 15. 10:35
Ad abszurdum ismerjük el a baktériumok jogait is, és tiltsuk be az antibiotikumokat. A gyilkos orvosok átneveléséről is gondoskodni kell.
annamanna
2017. június 15. 00:54
"A harapós ebet láncon tartani éppen olyan természetes volt" "Fociszurkolók szerveznek tüntetést a meghalt Fülöp, a kutya kínzásának helyszínéhez Újra összefognak a magyar futballszurkolók, felhívásukban egy nagycserkeszi demonstrációra szólítják fel az embereket. Ez az a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település, ahol bestiális módon megkínozta korábbi gazdája a szerencsétlen német juhász keverék kutyát, Fülöpöt. „Ha nektek is elegetek van az állatkínzásból, ha nektek is elegetek van, hogy az állatoknak nincsenek jogaik, akkor gyertek és tartsatok velünk! Egy demonstráció keretén belül emeljétek fel a hangotokat! Kérünk minden állatbarátot, médiumot, szurkolót (klubhovatartozástól függetlenül), hogy tartson velünk 2017. június 25-én vasárnap Nagycserkeszre egy demonstrációra. Jelezzük minden állatkínzónak, hogy felelniük kell a tetteikért! Gyertyát gyújtunk azon a helyen, ahol Fülöp hónapokig szenvedett” – írják közleményükben a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű Facebook oldalon. Ahogy arról beszámoltunk, Fülöp nyakára műanyag zsinórt csomózott szorosan a gazdája. A zsineg a csontjáig hatolt, a feje a felismerhetetlenségig eltorzult. A nyíregyházi Állatbarát Alapítvány munkatársai azonban kezelésbe vették a kutyát, így szívmelengető átalakuláson ment keresztül. Napról napra egy ország kísérte figyelemmel a számos műtéten átesett ebet, aki nem bírta tovább a fájdalmakat, nemrég elpusztult. Az esemény szervezői egyébként arra kérik a résztvevőket, hogy fekete pólóban jelenjenek meg, és hozzanak magukkal gyertyát." http://www.borsonline.hu/aktualis/fociszurkolok-szerveznek-tuntetest-a-meghalt-fulop-a-kutya-kinzasanak-helyszinehez/133901
néhai Ch.Pilot
2017. június 14. 22:33
Mondjuk szerintem is jobb a buzi gyerekeket összegyűjteni egy helyen, ahol nem árthatnak az egészségeseknek... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!