Elítéljük a muszlimok elleni merényleteket

2017. június 20. 08:59

Az iszlám elítéli az erőszakot és a terrort, és megengedhetetlennek tartja a béke, a biztonság, a jog és a törvényes rend megsértését, bárki is legyen az elkövető.

2017. június 20. 08:59
Magyarországi Muszlimok Egyháza
Közlemény

„A Magyarországi Muszlimok Egyháza mélységesen elítéli a Londonban hétfőn hajnalban a mecsetből hazatérő muszlimok ellen elkövetett merényletet, illetve az Egyesült Államokban, Virginiában, vasárnap hajnalban a mecsetből hazatérő 17 éves lány, Nabra Hassanen meggyilkolását.

Az imáról hazatérők, illetve kifejezetten gyerek ellen elkövetett támadások olyan terrorakciók, amelyek minden emberi értékeket figyelmen kívül hagynak és az emberek alapvető jogait sértik.

Az iszlám elítéli az erőszakot és a terrort, és megengedhetetlennek tartja a béke, a biztonság, a jog és a törvényes rend megsértését, bárki is legyen az elkövető. »És segítsétek egymást a jámborságban és az istenfélelemben, ám ne segítsétek egymást a bűnben és az ellenségeskedésben!« (Korán 5:2)

A Magyarországi Muszlimok Egyháza részvétét fejezi az áldozatok hozzátartozóinak, akik az Áldott Ramadán hónapban vesztették el szeretteiket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2017. június 21. 09:48
szerencsére csak ezen a náci gyűjtőhelyen ennyire erős az iszlamofóbia. 40-50 ezer muzulmán él ma Mo-on és még csak nem is hallani róluk. És ebből csak 6-8 ezer magyar betért, a többi arab. De a gyűlölködő söpredéknek már az csipi a szemét ha ennyi ember már kér egy óvodát vagy helyet a temetőben.... Minden történelmi egyháznak van saját temetője, nekik nem adunk.
matykox
2017. június 20. 22:38
Menjetek a ... dar al islamba! MAJD ONNAN NYÖKÖGJETEK!
Rugo
2017. június 20. 19:09
Ti a muszlim nép tagjai vagytok - nem tartoztok a magyar nemzethez - karattyoljatok nekik.
balbako_
2017. június 20. 19:03
"Az iszlám elítéli az erőszakot " Ezt ők sem gondolták komolyan, mert a történelem ne erről szól! (De nem ám!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!