Akkor küzdjünk meg!

2017. június 29. 15:05

Esetleg most kellene megmutatni, hogy van elég elszántság az MSZP-ben, hogy elhárítsa még a gyanút is, hogy kollaborál a Fidesszel és a Jobbikkal.

2017. június 29. 15:05
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„A budapesti XV. kerületi DK-s polgármester, Hajdu László nem engedi, hogy az önkormányzati testület túlárazzon egy beruházást. Azért nem, mert a korrupció lehetőségét látja mögötte. 

Erre mit tesz a képviselő testület? Fegyelmit indít a polgármester ellen. A Fidesz, a Jobbik és az MSZP képviselői. Jól olvassák, az MSZP is ott van a jobboldali csibészek mellett. 

Most akkor mi van? 

Ha csendben maradunk, akkor támogatjuk a korrupciót és eláruljuk az ellene fellépő polgármesterünket. Ha szóvá tesszük, akkor ártunk Botka-Molnár MSZP-jének. Persze, hogy dilemma. 

De akkor is kérdezzük: ez lenne a megújult MSZP? 

Van másik lehetőség is. Esetleg most kellene megmutatni, hogy van elég elszántság az MSZP-ben, hogy elhárítsa még a gyanút is, hogy kollaborál a Fidesszel és a Jobbikkal. 

És akkor megjegyzem a miheztartás végett: Hajdu László mögött vagyunk. És ma azt gondolom, hogy elindítjuk országgyűlési képviselőnek. Hogy a korruptak helyett egy tisztességes ember képviselje a kerületet.

Akkor küzdjünk meg!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2017. június 30. 07:44
Feri bammeg kussolj már! Te tartod életben a felcsuti tahót. Ő meg téged. Mi lenne, ha megfognátok szépen egymás kezét és elhúznátok a büdös 3,14csába?
Negue
2017. június 30. 00:59
Egyébként ébressze már fel valaki ezt a Gyurcsány nevű egyént, vegye már észre, hogy a rosseb se akar vele megküzdeni, mert átnéz rajta mindenki, oldaltól függetlenül! Mire ez az értelmetlen erőlködés? Még egyszer bemegy a gatyába!
leech1
2017. június 29. 21:12
Olyan mint egy csótány , amit csak félig tapostak el . Még vergődik , de már tudja , hogy itt a vég . Lövetsz a saját népedre ? Most meg nem szavaznak rád ? Te hülye ripacs .
krotak
2017. június 29. 21:07
Ismét csak a lényegről nem esett szó. Putyin azzal tartja a markában Orbánt, hogy nála van Gyurcsány szakdolgozata, melyben kiszúrt két helyesírási hibát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!