Forró ősz

2017. június 02. 11:51

Nincs tehát mit tenni, őszig föl kell készülnünk egy még agresszívabb, még provokatívabb gyűlöletkampányra.

2017. június 02. 11:51
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Elborzad az ember, ha belegondol, mit is jelenthet a garázdaságért első fokon közérdekű munkára ítélt ellenálló szájából, hogy ezután bontja majd fel az együttműködést a hatalommal. Sötét jövőt jósol, ha a Fidesz-székháznál törő-zúzó banda, vagy a Parlament épületénél a rendőrök ölébe tolató állítólagos dühösek csak főpróbát tartottak épületfoglalásból annak idején. Az épeszű embert az sem nyugtatja meg, ha az egykori taxis változata miatt rendkívül rossz emlékű blokáddal fenyegetik.

Mert lehet, hogy néhány ezer betépett felelőtlennek trendi és ­szexi az Oktogon közepén danolászni, miközben áll a forgalom, és felbőszült emberek keresgetik a menekülő útvonalat hazafelé. De nincs az a szempont, ami szerint Gulyásnak és a mindent lerombolni szándékozó sleppjének joga lenne saját érdekeit fölébe helyezni az országot építeni akarók közérdekének.

Az erőszakmentességből is kaptunk már ízelítőt, egyrészt a lámpavasra, agyonlövetésekre utalgató formában, másrészt a már említett garázda festékdobálások során. De ne feledjük a momentumos Fekete-Győr András látogatását sem az Origó szerkesztőségében, ami tulajdonképpen kedvcsináló előzetes volt az arra fogékonyaknak mindabból, amiről eddig szó esett.

Nincs tehát mit tenni, őszig föl kell készülnünk egy még agresszívabb, még provokatívabb gyűlöletkampányra.

A polgárháborút reális opcióként emlegető Charles Gati és az agresszív radikalizmust hirdető Saul Alinsky tanítványai semmitől nem riadnak majd vissza. És lesz számukra pénz, paripa, fegyver is, hiszen George Soros épp most üzente meg egy írásában, mennyire reménykeltőek és csodálatra méltóak számára a balhés ifjak akciói.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. június 04. 21:07
A 19-es patkányvircsaft 100 éves ünneplése elmarad! Lehet olvasgatni a templomok historia domusait, a valóság és a tények megismeréséért.
csuka
2017. június 03. 10:38
Mit lop(ott) ma a Kedves vajda és bandája? Csak a FIDESZ maffia !
BőröndÖdön
2017. június 03. 10:13
Nyugi,Ottó,gyűlöletben verhetetlenek vagytok.Ha kell,fegyverezzétek fel a munkásőrségeteket,a cöföt,oszt jónapot!
pollip
2017. június 03. 08:17
"Sanda Trianon Pilhál György Ahogyan Jézusé, Nagy-Magyarország kereszthalálának napja – 1920. június 4. – is péntekre esett. „Tíz óra után egy-két perccel megérkezett a végső megerősítés […] – tudósított a megcsonkított hazából a szemtanú-krónikás Padányi Viktor –, megkondultak a templomi harangok, először Budapesten, majd […] minden városban és faluban, a lesújtott országon végig. Két órán át, egészen délig, egyfolytában zúgtak, mintha azt mondanák: a magyarok temetik múltjukat – és jövőjüket […] Az utcán idegenek ölelték át egymást gyászukban […] A Nemzeti Múzeum előtt összegyűlt tömeg a Himnuszt énekelte.” Kommunista szólelemény a „trianoni békeszerződés” – sosem volt ilyen. Amit évtizedeken keresztül sulykolni próbáltak belénk, azt úgy hívták: trianoni diktátum. Magyarországra kényszerített ítélet. Igaz, hónapokkal előbb, ahogyan kell, meghallgatták a győztesek gróf Apponyi Albertet, aki három világnyelven is elmondhatta szívszorító, legendás védőbeszédét az ezeréves hazáért – de akkor már megvolt az osztozkodás… A Monarchiából kiszakadt kisantantállamok hiénaként zúdultak az anyaországra, benne látva az elmúlt évszázadok minden bajának okozóját. Jókorákat haraphattak a vérző hazából… Tehették bátran, hiszen nemzeti hadereje már régen nem volt az országnak, szélnek eresztette azt a vörös gróf, Károlyi Mihály, mielőtt átadta hatalmát a kommunista csőcseléknek. Ám a diktátum senkinek sem használt, a győzteseknek sem. A térképasztal mellett összetákolt utódállamok sorra csődöt mondtak, nem igazolták vissza a sanda Trianont. Ahogyan Mohács napja vagy a muhi pusztáé, Világosé, ugyanolyan Trianoné. 1920. június negyedikére emlékezni annyi, mint szót emelni az igazságért. Most meg még ezt a megcsonkított, megmaradt, véráztatta hazát is migránsokkal elárasztani?! Nem! Nem! Soha! Nincs vége a történelemnek!" Ezt vésse eszébe Gulyás Márton!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!