Az ártatlanság félelme

2017. június 09. 07:59

Mindig nem lesz mázlid, fittelinás Gyurcsány, elévülős Gyurcsány, eltűnt szakdolgozatos Gyurcsány, sukorós Gyurcsány. Egyszer eljön a te időd is.

2017. június 09. 07:59
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„»Az elmarasztaló ítéletet hozó bírák a bűnösök«, jelenti ki most Gyurcsány, és ne tévedjünk: e kijelentés önmagában bűncselekménygyanús. És ne felejtsük azt sem, a sukorói csalás nyomozásának korai szakaszában Tátrai azt vallotta: létezik egy írásos emlékeztető arról, amikor Gyurcsány kiadja az utasítást a sukorói projekt bármi áron történő megvalósítására.

Így kell olvasni Gyurcsány mostani kirohanását. Mert ez lényegében fenyegetés a börtönbe vonulóknak, hogy kuss legyen. Ez az ártatlanság félelme. A bizonyosság, hogy akik most börtönbe mennek, valaki helyett is mennek a börtönbe.

De mindig nem lesz mázlid, fittelinás Gyurcsány, elévülős Gyurcsány, eltűnt szakdolgozatos Gyurcsány, sukorós Gyurcsány. Egyszer eljön a te időd is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. június 10. 00:54
Lassan, a komcsi bűnöket kétségtelenné kell hagyni. És le kell ülni ezeket Vácon, Szegeden, stb.
noMores
2017. június 09. 19:44
Ha az elet igazsagos, egy cellaban fogsz vele megrohadni, Zsoca.
he-he
2017. június 09. 19:09
De neked se,büdös komcsi parasztgyerek!
1120
2017. június 09. 18:33
Ne bántsd a bolondferkót, Zsolti! Orbán hatalomban maradásának legfőbb zálogára úgy kell vigyáznia a Fidesznek, mint a hímes tojásra! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!