Részletes beszélgetés volt Orbán Viktorral

2017. június 13. 21:49

A CEU további fennmaradásáról és a menekültek nehéz magyarországi helyzetéről is szó esett.

2017. június 13. 21:49
Alexander Van der Bellen
Facebook

„Többek között a magyarországi SOS Gyerekfalu ügyének lehetséges megoldása volt az Orbán Viktorral folytatott mai találkozó témája. A gyermeksegítő szervezetet is érintené ugyanis a vitatott civiltörvény, amit ma fogadott el a budapesti parlament. Ez egy részletes beszélgetés volt, amin a jó magyar-osztrák gazdasági kapcsolatokról is szó esett, ahogy természetesen a CEU további fennmaradásáról és a menekültek nehéz magyarországi helyzetéről is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. június 14. 22:18
Alex nyilván azzal a jóleső tudattal ment haza, hogy most aztán megváltoztatta Orbán Viktor véleményét. Talán lefekvés előtt ír is erről egy emlékeztetőt Sorosnak. Aztán holnap reggel mindketten felébrednek. Valóságban és átvitt értelemben is :-)
u.cserkész
2017. június 14. 08:52
Magyarországi - SOS gyermekfalu - CEU - "menekültek helyzete??? Otthon nincs semmi dolgok, gondod? Rátok férne már egy kis Anschluss, hogy tudjátok hol a helyetek.
Dpiroska
2017. június 14. 08:23
Írta ALEXANDER VAN DER BELLEN a facebook oldalán az osztrák "zöld" közönségének. Az érdekes az lenne, hogy miről milyen mélységben beszéltek. Egyébként az az idő már régen volt, amikor a bécsi vezetéshez kellet igazodnunk.
smarton
2017. június 14. 07:52
Miért vannak a menekültek nehéz helyzetben Magyarországon? Mert nem trappolhatnak át, mint régebben? Miért, a ti kaputok nyitva van előttük, mert ha garantáljátok, akkor mehetnek? Küldjetek buszokat Röszkére és vigyétek őket, hazug alakok. Az osztrák utálja a magyart, mióta világ a világ. Sosem fog jót akarni nekünk. A német rendszeresen katasztrófába sodorja a magyarokat. Sosem lesz másképp.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!