Béke, szabadság, egyetértés

2017. május 15. 07:22

Aki nem ért egyet a kormány politikájával, az meleg: Vona Gábor meleg, Gulyás Márton meleg, Fekete-Győr András a meleglobbi embere.

2017. május 15. 07:22
Pápay György
Magyar Nemzet

„Végül nézzük, mi a helyzet az egyetértéssel. Ennek a megvalósításáért mindent megtesz a kormány, még ha kissé unortodox módon is: igyekszik elhallgattatni vagy ellehetetleníteni azokat, akik nem értenek vele egyet. Vagy ha ez nem megy, hát legalább megbélyegezni. Vegyük a legújabb divatot, jelesül – némi eufemizmussal élve – a melegezést. Aki nem ért egyet a kormány politikájával, az meleg: Vona Gábor meleg, Gulyás Márton meleg, Fekete-Győr András a meleglobbi embere. Konzervatív politikus persze nem szívesen végzi maga az ilyesmit, ezért, ha teheti, kiszervezi alvállalkozóknak. Őket arról lehet megismerni, hogy sajtótermékekre megtévesztésig hasonlító produktumokat állítanak elő. De a trükk az egészben az, hogy senki se várja, hogy ezeket bárki is olvassa; a lényeg az, hogy mást se olvassanak. Addig persze egy szavunk se lehet, amíg csak lapokat zárnak be és nem újságírókat. Őket legfeljebb kizárják: kit a sajtótájékoztatóról, kit a szerkesztőségéből. Vegzálni vagy megszállni – ebben áll ma a Fidesz médiapolitikája. Ami valahol érthető is, mivel egy demokráciában mégse járja, hogy mindenfélét csak úgy leírhassanak olyan emberek, akiket nem választott meg senki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2017. május 15. 23:22
Úgy van! Mi több: Pápay György is meleg, hiszen naponta szopja a Simicskát.
Senye Péter
2017. május 15. 21:04
A lényeg az, hogy F-Gy egy kalap alá veszi határaink védelmét és a homoszexuálisok vélt jogait.
puszika
2017. május 15. 19:18
Pápay!! A tények makacs dolgok még egy firkásznak is!!!
Tehetős Totó
2017. május 15. 15:13
Ahogy nézem, te is meleg lehetsz pápáj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!