„Vámos Attila vendéglátós családba született Orosházán, gyakorlatilag a kocsmában tanult meg járni. Ez az indíttatás sokáig negatívan befolyásolta a borhoz, alkoholhoz való viszonyát. A változást egy ki szériás Champagne hozta az életébe, amely a borok világa felé terelte.
Kaló Imre borait kóstolva jut el odáig, hogy Tóth Istvánnal közösen 2006-ban létrehozzák a szomolyai Feketecseresznye Pincét, amely Kaptárkő Pince nevet is viselt, de ma már az Attila Pince néven lelhető fel. Ma már egyedül készíti a borait minimális beavatkozással a szőlőben és a pincében egyaránt. Csak színlevet használ a borok készítéséhez. Jelenleg 7 hektáron gazdálkodik, a Pazsag, Mácsalma, Szérűhely, Ispánberke, Nagy-Völgy Tető, Nagyaszó és Cserje dűlők termését dolgozza fel.”