Orbán talán jobb véleménnyel lenne Brüsszelről, ha egy sikeres diktátor vezetné

2017. május 20. 10:20

Orbán például most Pekingben beszélgetett Putyinnal egy jót. Miben is lenne nézeteltérés közöttük, ha mondjuk a demokráciafelfogás, vagy a CEU-ellehetetlenítése a téma?

2017. május 20. 10:20
Haszán Zoltán
444

„A német kancellárral már megszüntek a korábbi rendszeres találkozók, Angela Merkel 2015 februárban járt utoljára Budapesten, szóbahozott kínos ügyeket is. Orbán pedig kétoldalú tárgyalás helyett csak BL-döntőre utazott Berlinbe azóta. Sokkal kellemesebb tárgyalópartner Orbán számára az orosz és a török elnök. A mostanra szokásos éves megbeszéléseken túl egyre gyakrabban keresi egymást, akár csak telefonon, az orosz elnök és a magyar miniszterelnök. Orbán például most Pekingben is beszélgetett Vlagyimir Putyinnal egy jót. (...)

Miben is lenne nézeteltérés Orbán és Putyin között ha mondjuk a demokráciafelfogás, emberi jogok, a civil szervezetek, a sajtószabadság vagy a CEU-ellehetetlenítése a téma? Pekingben Orbán tárgyalt a most már nyílt diktatúrát építő Recep Erdogannal is. Annyira békés volt a hangulat, hogy Orbán is meghívta az általa korábban jóbarátjának nevezett, és ennek az évtizednek az egyik kiemelkedő politikai vezetőjéként emlegetett török elnököt Budapestre, Erdogan pedig a magyar kormányfőt Ankarába. Ezzel folytatódnak kettejük között is a Putyinhoz hasonlóan rendszeresen találkozók.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2017. május 20. 19:44
Hasszánka, Orbán elég gyakran találkozik Merkellel az Európai Tanács ülésein. No meg eleve összevetni az EU-n, NATO-n belüli mindennapos együttműködést a diplomáciai kapcsolatok ápolásával, meglehetősen nagy tudatlanságra vall. De gondolom, szerinted Magyarországnak minden EU-n kívüli nagykövetségét be kellene zárnia , mert a puszta létük is már az EU elárulása. Hihetetlen, hogy az "Örök időkre a Szovjetúnióval " kizárólagosságot hirdető mentalitása még ma is mennyire él egyesek fejében, csak a "szovjet" szót hagyták el belőle belőle...
1120
2017. május 20. 17:17
Föcit tanítottam anno ennek a degenerált Haszánnak. Akkor még normálisnak tűnt... :(
Anonymtalan
2017. május 20. 16:58
Ez nem marko11 forumtárs civilben? Muszlim és migráns símogató.
Bokros Birka
2017. május 20. 16:55
Nem hiszem, hogy kedvelné, ha Rebeka Merkel vezetné Európát vagy épp Emmanuel Macron Soros katonái uralkodnának a Talmud nevében. Azt tudom nektek jobb lenne ingyenélők, mert a ténylegesen új árút előállító alól a szart is kilopnátok, rákényszerítve őket a gatyájuk eladására. Világ kormány, világ császár és Soros által kinevezett vezetők nem választottak. Gyengítsük az európai gazdaságot, mert a volt náci kollaboráns, jelenlegi amerikai CIA Soros rabbija így gondolja. Tudjátok mit Lófausztot nektek, dolgozzatok, ha zabálni akartok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!