Milliméterenként lesz levágva a f@szuk

2017. április 03. 08:14

Szerintem minden jóérzésű ember számára világos, hogy kisgyerekeket fotózgatni politikai célokból, az már nem játék. Pedig így dolgozik a magát konzervatív, családbarát kormánynak mondó maffia.

2017. április 03. 08:14
Simicska Ádám
Zsúrpubi

„A magyar politika kisgyerekeket próbál megdolgozni. Gusztustalan és aljas dolog, amikor az ember családját támadják politikai okok miatt. Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér. Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk (...) Azt gondolom, amikor gyerekek válnak célpontokká, az már elér egy olyan szintet, hogy nem nekem kell magyarázkodnom az előbbi mondatért.

Itt a családomról van szó, az öcsémről meg a húgomról. Szerintem minden jóérzésű ember számára világos, hogy kisgyerekeket fotózgatni politikai célokból, az már nem játék. Pedig így dolgozik a magát konzervatív, családbarát kormánynak mondó maffia. Mindenkinek üzenem, hogy a mi családunk teljesen rendben van, nem nálunk kell szaglászni, máshol biztosan több lenne a szaftos téma, nekünk biztosan nem kell coming out-olni. Ezt mindenki értse, ahogyan érteni akarja. Innen is üdvözöllek Viktor, ha már ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mirákulóziai Mikmuk
2017. április 04. 08:50
Ez a manus ön és közveszélyes. Nem csoda, ha megfigyelik.
Timur Link
2017. április 03. 22:01
Ádám gondold ezt át alaposan! Ilyen ütemben, maximum elszopogatni lehet!
áfonya
2017. április 03. 19:54
Ádika.... Nem vagy több mint amit a wcn alkotsz .Legyen 1 fogad az is fájjon.
gwrf
2017. április 03. 17:42
Ádi jó példája, milyen népségnek is bújta a seggét a fidesz évtizedeken át. És hogy milyen brigantik pénzén nőtt a nyakunkra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!