Gyurcsánynak egy szavát ne higgye el senki

2017. április 27. 20:47

Az az ember riogat Putyinnal, aki hivatali ideje alatt a rendszerváltozás utáni összes miniszterelnök közül a legszorosabb személyes kapcsolatba került Vlagyimirral (lásd: Totó kutya).

2017. április 27. 20:47
Panyi Szabolcs
Facebook

„Eddig voltam annyira szerencsés, hogy ignorálhattam ezt az embert, ami tényleg nagy szerencse. Ennek vége, mivel a szokásos ócska blöffjeivel most elkezdte összenyálazni és hitelteleníteni azoknak a munkáját is, akik a magyarországi orosz befolyásszerzés feltárásán dolgoznak. Hasonló érzés lehetett az előző ciklusban a magukat a parlament elé láncoló LMP-seknek, amikor az akció médiavisszhangját látva Gyurcsány is hirtelen megjelent, hátha őt is elviszik a rendőrök és bekerül a hírekbe.

A médiaérzékenysége azóta kissé megkopott és az orosz befolyás témájában eléggé későn kapcsolt - hogy rá tudjon mégis csatlakozni a témára, valami brutálisan nagyot kellett mondania. Azért különösen visszataszító ez, mert az az ember riogat Putyinnal, aki hivatali ideje alatt a rendszerváltozás utáni összes miniszterelnök közül a legszorosabb személyes kapcsolatba került Vlagyimirral (lásd: Totó kutya), aki szabad utat adott a Gazprom hazai nyomulásának, és akinek a titokminiszterét és két NBH-főigazgatóját egyenesen az oroszoknak való kémkedéssel vádolták meg - az az ügy pedig a mai napig nincs megnyugtatóan tisztázva.

Egy szavát ne higgye el senki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2017. április 28. 23:16
A keleti uralkodók előszeretettel fogadták a hódoló népektől,ha vezetőjük egy saját nemzetre jellemző kutyakölyköt adnak hódolatuk jeléül.Ki adta Putyin nagy úrnak Totó nevű puli kölyök kutyát az Apró-villában?
írmag
2017. április 28. 08:47
Olvassunk a vádaskodó ripők Uniós szerepléséről: https://internetfigyelo.wordpress.com/2011/09/24/ki-ez-a-gyurcsany-%E2%80%93-avagy-%E2%80%9Egyurcsanyt-az-ajulas-kerulgette%E2%80%9D/ Mintha Orbán Viktor miniszterelnök nem ezt a mintát követné, hála Istennek!
Zokni
2017. április 28. 08:38
Szóval hazudik. Hát persze. És korrupt is. Ahogy Orbán az államilag fizetett ügyészség munkaidejét, és magánemberek életét-jövőjét áldozta erre a vádra, amikor a kaszinóberuházás kapcsán egy telek-panamát akart volna rábizonyíttatni. Nem lett belőle semmi (a beruházásból sem), de azért a bélyeg rajtaragadt. Ahogy a hazugságé is, amikor politikai rágalomkampányt szerveztek az őszödi beszéd megszellőztetésének hírére... Most viszont ő veti be ugyanezt az eszközt. Vagyis, hogy az orosz titkosszolgálat (vagy ki?) kompromittáló információk ismeretében zsarolhatja Orbánt. És tényleg, a mi hősünk nemhogy kutyát cserél vele (Lajkát Mancsért), hanem mintaként állítja be Putyin ("illiberális") rendszerét, és ezermilliárdos üzletről szerződik vele anélkül, hogy a közvélemény, - melynek két generációja is fizetheti majd a részleteket -, bármilyen érdemi indokot, magyarázatot is kapott volna rá. Valahogy erről kellet volna írni, s nem pedig megint elővenni a szokásos "hazugság" adut, mert "ezeknek az is elég"... Kedves Szerző! Végül is hogy lesz valaki "közíró"?
Kanóc
2017. április 28. 08:35
Panyi és Gyurcsány hitelessége szoros versenyben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!