Két tűz között

2017. április 10. 13:56

Orbánéknak egyetlen hatékony programpontja a folyamatos hergelés és ellenségkép-teremtés. Erre épül a Fidesz politikája.

2017. április 10. 13:56
Nótin Tamás
Alfahír

„Elég volt csak vasárnap néhány tüntetővel elbeszélgetni ahhoz, hogy kiderüljön, a CEU-ért való kiállás csupán egy indulatreakció. Azért, hogy ez idáig fajult, nyilván sokat tett a kormány.

Orbánéknak egyetlen hatékony programpontja a folyamatos hergelés és ellenségkép-teremtés. Erre épül a Fidesz politikája: a tömeg buta, teremts nekik ellenségeket, és amíg értelmetlen csatákban harcolnak, addig nem foglalkoznak azzal, hogy minden más szétrohad, ami érték pedig még maradt, azt a hatalom zsebre rakja.

Aki ezt látja és érti, az nem száll fel a CEU-ért rinyáló hullámvasútra. Mert ki a büdös francot érdekel valójában a CEU?

Most komolyan, ebben az országban az a legnagyobb probléma, hogy valami homályos amerikai hátterű, állítólagos egyetemmel perlekedik a kormány? Ez tényleg nagyobb botrány lenne, mint az intézményesült korrupció, a nagy állami földosztásokhoz kötődő mutyik, az egészségügy összeomlás közeli állapota, az elvándorlás, amely abból fakad, hogy Magyarországon tisztességes munkából nem lehet megélni, és szarért-húgyért dolgozik a magyar ember?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. április 11. 07:02
"Orbánéknak egyetlen hatékony programpontja a folyamatos hergelés és ellenségkép-teremtés. Erre épül a Fidesz politikája." Inkább erre épüljön, mint nálatok a Bokros Lalyosra aki felült a panamai nyugdíjfelező páncélvonatra és neki ment a pillérnek. Bokros Lalyos nem voltmás, Mint Szamueli Tibor -Matuska Szilveszter Kettő az egyben , Ki a fagyhalállal Járt jegyben.
luisbathhelena
2017. április 10. 22:18
Kit látok ma K. Olgánál ma este édes kettesben? Hont András (HVG), akinél ocsmányabb skriblert keveset láttam és Pörzse Sándort (!!!) egy hatalmas napszemüveg mögé búja és együtt (!!!) szidták Orbánt. Pár éve voltam Pörzse-Bayer lakossági fórumon Pécsen , akkor bezzeg.... hányadék a pali.
lilla
2017. április 10. 21:58
> ami érték pedig még maradt, azt a hatalom zsebre rakja Valami bizonyitek netalan? Feljelentest tettel?
catalina9
2017. április 10. 17:53
"Orbánéknak egyetlen hatékony programpontja a folyamatos hergelés és ellenségkép-teremtés." nem kell azt teremteni: "...A lap szerint a liberális nyugati újságírók szemében a "jó fiúk" a fiatal radikálisok, a régi kommunisták és a kisebbségiek. A Nyugat számára az egykori Varsói Szerződés országaiban ma a volt kommunisták a kedvenc irányítók, a volt antikommunisták pedig az új ellenség - írta az Investor's Business Daily című, közel 300 ezres példányszámú amerikai üzleti lap. A cikk szerint ma a Nyugat azt akarja, hogy párttagok, apparatcsikok és kémek irányítsák Kelet-Európát. Az Egyesült Államok és európai szövetségesei azon dolgoznak, hogy országról országra legyőzzék a népi jobbközép kormányokat, és azokat baloldali, illetve balközép kormányokra cseréljék. Ezzel - írta a lap - az a cél, hogy a NATO számára megfelelő kormányok legyenek hatalmon, valamint hogy gyorsított ütemben adják el a közjavakat a külföldi befektetőknek...."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!