Most akkor tényleg visszatáncol a kormány CEU-ügyben?

2017. április 12. 21:49

A CEU ügye egy beáldozható ügy egy sokkal súlyosabb és a magyar demokratikus közéletet sokkal inkább fenyegető ügy oltárán.

2017. április 12. 21:49
Haász János
Index

„Mert most úgy tűnik, az oktatási államtitkár szerint van egy jogi megoldás, amit nem tilt a törvény, holott úgy tűnt, épp ezt a jogi megoldást akarta eltörölni a kormányzat (aminek az oktatási államtitkár is tagja). Ha kizárjuk annak lehetőségét – és ezt ugye nyugodtan kizárhatjuk –, hogy a Fidesz antiorbánistái épp egy államtitkár szavaival kezdenék a kormányfő elleni puccsot, és azt sem feltételezzük, hogy Palkovics László megőrült, vagy ami az államigazgatásban ezzel egyenértékű, saját szakállára, saját gondolatait mondta el, egyeztetés nélkül, két eset lehetséges. Az egyik, hogy a kormánynak igazából

a CEU ügye egy beáldozható ügy egy sokkal súlyosabb és a magyar demokratikus közéletet sokkal inkább fenyegető ügy oltárán.

A civilek megbélyegzésére, külföldi ügynöknek minősítésére gondolok. A parlament előtt fekszik a civiltörvény olyan módosítása, amely egyértelműen a nem magyar közpénzekből finanszírozott, így függetlenül működni képes és kormánykritikus civil szervezetek ellen irányul.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2017. április 15. 23:52
erdekes, valahogy mas orszagok eseten ennel sokkal kemenyebb torvenyek eseten soha nem merul fel ilyesmi. De erted soha! Amikor az ember elmeseli ezeknek a dolgoknak a hatteret csak tatognak mint a hal, hogy hat nalunk ezt mindig is regisztralni kellett sot azt is mire kultod azsozsot amit a kinai kormany ad pl. Ugyanez a bullshit ment az alkotmanyozas vagy az egyhazi tv kapcsan. Tenyleg nincs lejjebb a ketszinusegben annal amikor az state department vervoros marxista kretenjei meg az otthoni minionjaik - tepik a lepcses szajukat, bezzeg melyen kussolnak, hogy a sajat orszagukban milyen elmebeteg felesleges es betarthatatlan torvenyek, codek tomkelege keseriti az emberek eletet. Akar megyenkent vagy telepulesenkent is teljesen kovethetetlen elmebeteg baromsagok. Egyes tagallamok annyira agyonszabalyzottak, hogy azt meg csak megkozeliteni sem lehet. Mindehhez olyan szarrago athoritasokkal akikhez hasonlot a fold nem hordott a hatan sehol. Csak rosszul all a kocsid a parkoloban mar buntetnek, ha a hazadnal 5 centivel odebb no egy faag vagy nagyobb egy fuszal mar mesz a birosagra. Es hogy szabalyt szegtel az kb akkor derul ki amikor jon a 20 oldalas idezes, mert egy irigy rohadek pl a szomszedod siman feldobott. Ehhez kepest ami itt megy ahhoz kepest lassan egy eszak-koreai munkatabor maga a liberalis demokracia. Itt lazan megvagnak ugyanazert meg az ellenkezojeert is, ha olyan kedvuk van szabaly meg torveny az mindenre van meg az ellenkezojere is... Tenyleg hogy a picsaba meri egyetlen amerikai tisztsegviselo kinyitni az otvaros szajat.
kálmi
2017. április 14. 14:46
Súlyos hiba volna, ha visszatáncolna a kormány! Már csak ezért is: http://a-znewsonline.com/egy-volt-hallgato-kimeletlenul-irt-arrol-hogy-milyen-is-valojaban-a-soros-egyetem/
Túlélő ...
2017. április 13. 09:15
"Az emberek a kormány oktatás-politikáját sem értik. Azt a politikát, mely nem hajlandó valódi párbeszédre a tanárokkal, melynek nem célja tájékozott (közismereti tárgyakban is jártas) magyar diákok képzése és amely egy sikeres egyetem működését összemossa egy számára politikai riválisnak gondolt magyar származású milliárdos elleni fellépéssel." http://kulonvelemenyunk.blog.hu/2017/04/12/komoly_fordulatot_hozhat_az_ami_a_ceu_kapcsan_zajlik
Dénia
2017. április 13. 08:48
Ezt miből szűri le, hogy visszatáncol a kormány ceu ügyben? Hogy az államtitkár nem támasztja alá az eddigi hazugságokat, hogy bezáratja a kormány a ceu-t?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!