Alaptalanul szapulják a miniszterelnököt

2017. március 02. 14:11

Én sem szeretnék olyan állapotokat amelyek ma Lille vagy Marseille utcáin tapasztalhatóak és nem szeretnék csadoros-burkás nőket látni az utcán, mert az a véleményem, hogy az a kultúra, ami emögött van, nem kompatibilis a keresztény-európai civilizációval.

2017. március 02. 14:11
Ungváry Krisztián
Facebook

„Szapulják a miniszterelnököt, de most szerintem igazságtalanul. Nem azt mondta hogy Magyarország legyen homogén nemzetállam. Nem azt mondta, hogy itt csak magyar etnikumúak éljenek. Kiemelte a jelenlegi diverzitás értékeit, amelyek megőrzendőek. Azt mondta, hogy ezen túl nem támogatja a korlátlan beözönlést: szó szerint »a túl nagy keveredés bajjal jár«. Ebben pedig teljesen igaza van. Én sem szeretnék olyan állapotokat amelyek ma Lille vagy Marseille utcáin tapasztalhatóak és nem szeretnék csadoros-burkás nőket látni az utcán, mert az a véleményem, hogy az a kultúra, ami emögött van, nem kompatibilis a keresztény-európai civilizációval. Ugyanígy igaza van a közmunkaprogram elvi szükségességében és sajnos a kerítés felhúzásában is (leszámítva hogy mennyi pénzt loptak el eközben és milyen gyűlöletkampányt folytattak). Nem lehet hitelesen kritizálni ezt a rendszert addig amíg mindent visszautasít az értelmiség egy része zsigeri alapon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tyrker
2017. március 03. 22:51
Időközben kiderült, hogy "véletlenül" rosszul jelent meg a beszéd szövege a kormany.hu oldalon. Azóta kijavították. Így világossá vált, hogy a miniszterelnök tényleg vállalhatatlan dolgot mondott; ennek megfelelően Ungváry Krisztián is változtatott az álláspontján: "Update: abból tudtam főzni ami a neten megjelent. Először a miniszterelnök "kulturális homogenitás" kifejezéséről volt szó. Most kiderül, hogy eredetileg "etnikai homogenitás"-ról beszélt. Ez az a pont, ahol nincs mentség. Az eredeti kifejezés kapcsán volt értelme a diskurzusnak, ami az FB-n is megindult és azt gondolom, hogy az a szöveg, ami elhangzott, védhető és érvelni lehet mellette. Az etnikai homogenitás mellett azonban csak Ceausescu és hasonlók érvei jutnak eszembe (hadd ne írjak most még súlyosabbakat). Ez vállalhatatlan és vérciki. Az pedig méginkább, hogy egy miniszterelnöki szövegről 24 órán belül az derül ki hogy különböző verziókban létezik." https://www.facebook.com/krisztian.ungvary.7/posts/1227766247272276
kálmi
2017. március 03. 19:45
" Etnikum alatt történelmileg kialakult, az összetartozás tudatával, valamint közös nyelvvel, kultúrával és hagyományokkal rendelkező népességet értünk." Nem mondott a miniszterelnök semmi kivetnivalót. Természetes, hogy nem akarjuk muszlimok hadával feltupírozni a magyar nemzetet. Aki nem érzi ebbe az etnikumba tartozónak magát, az az ő baja nem a miénk.
Karbantartó9
2017. március 03. 14:44
Akár még azért is tüntethetnél, hogy Orbánt koronázzák királlyá, akkor is csak az a bűzölgő valami maradsz, amit a füttyögés közben a hátad ögötti a kutya ejtett a földre!
Fekedi Ottó
2017. március 03. 12:51
Abban az értelemben, hogy Orbán mondta, persze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!