Üzenet Lázár Jánosnak

2017. március 31. 09:27

A McDaniels College úgy „liberális”, hogy „liberal arts” profilú, vagyis a humán tudományokra koncentrál. Persze tudom, hogy ez is eléggé zavarhatja őket.

2017. március 31. 09:27
Meszerics Tamás
Facebook

„Üzenem Lázár Jánosnak, hogy a McDaniels College úgy »liberális«, hogy »liberal arts« profilú, vagyis a humán tudományokra koncentrál. Persze tudom, hogy ez is eléggé zavarhatja őket. A baj nem az, hogy egy profi politikus műveletlen (az sem öröm). Az, hogy láthatóan már nincs körülöttük senki, aki ezzel tisztában lenne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2017. március 31. 17:18
Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derül! liberó nélkül
Tatulus
2017. március 31. 15:53
Miszarics oldala már nem elérhető! Személy szerint jobban örülnék, ha ez a szótár szerint „bölcsészettudományok”-al foglalkozó híres egyetem, mondjuk inkább a reálképzésben segítené az országot. Bölcsészekből eléggé telítve vagyunk, beleértve a momentumos legényeket A tandíjuk se egy olcsó mulatság – szemeszterenként 3600, illetve 3900 euró. A gazdagok gyerekeinek egyeteme, azok, akik persze képesek is elvégezni, utána meg romkocsmákban elmélkedni a haza sorsáról! És bizony a zömük liberális beállítottságú, inkább az országnak ártó, mint hasznot hozó! Nagyon remélem, hogy ezek a „liberal arts” egyetemek semmiféle állami hozzájárulást nem kapnak!
noMores
2017. március 31. 14:26
Az milyen szánalmas már, hogy a fideszes agyhalott szerencsétlen a temérdek nick-jein keresztül saját magával beszélget itt a mandin?:))))) Szar lehet érettségivel tengődni, mikor a mekibe sem veszik fel, kénytelen bértrollkodást vállalni. Azért ez elég megalázó meló:(
catalina9
2017. március 31. 14:10
most jönnek a jesuisceu-k, függetlenül mártírkodva jajonganak..pontosan úgy, mint a médiatörvény esetében., mikor leragasztott szájjal fuldokoltak a BBC kamerái előtt. Ha megnyernék Ungváry Krisztiánt még egy két csepp vér is ömölhetne, az is hatásos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!