Az őrület polgárjoga

2017. március 20. 08:26

Aki a Magyarországnak rendszeresen nekirontó nyugati fősodratú lapok által bőségesen idézett budapesti Political Capital hálózati beágyazódására kíváncsi, érdemes egy pillantást vetnie partnereire és adományozóira.

2017. március 20. 08:26
Lovas István
Magyar Hírlap

Aki a Magyarországnak rendszeresen nekirontó nyugati fősodratú lapok által bőségesen és rendszeresen idézett budapesti Political Capital hálózati beágyazódására kíváncsi, érdemes egy pillantást vetnie partnereire és adományozóira. 

Amelyek között olyanok találhatók, mint – angol nevük szerint abc sorrendben – a szuper-transzatlantista Bertelsmann Alapítvány, a Holland Zsidó Humanitárius Alap, az Európai Bizottság, az Európai Zsidó Alap, az Európai Liberális Fórum, a Nemzetközi Holokauszt Emlékalap, a CIA egyik fedőszerveként is ismert amerikai Nemzeti Demokrácia Alapítvány, a Norvég Civil Ösztöndíj Alap és a Nyitott Társadalom Alapok. 

Magánadakozóik pedig Somogyi Zoltán és Szabados Krisztián. 

Együttműködő hazai partnereik közül is említsünk néhányat, mint a 24.hu-t, az Eötvös Károly Intézet, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Helsinki Bizottság, a TASZ, a TÁRKI vagy a ZRI Závecz Research.

Garantált, hogy e társaság szívből magáénak tekintené mindazt a háborús uszítást is, amellyel Seth Moulton amerikai szenátor lökött bennünket közelebb akár egy forró háború kirobbantásához.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. március 20. 20:48
Jaj,pistám,nem tud mindenki az államon élősködni...
noMores
2017. március 20. 16:00
Mindekozben az egyik fofideszws takonyarc megmagyarazza, hogy Meszarost kozmilliardokkal tomni nem korrupcio, es a haverok feltokesitese az adonkbol nemzeti erdek. Dobbenet, ahogy ez a tolvaj banda mire kepes: https://444.hu/2017/03/20/csepreghy-nandor-nemcsak-meszarost-vagy-tiborczot-hanem-minden-magyart-ossze-lehet-kotni-orban-viktorral
Beisl´s Dreck
2017. március 20. 15:19
vtzmnksr
21 gramm
2017. március 20. 14:40
"A magánadakozók pedig Somogyi Zoltán..." Jézusereje....a somogyi zoltán, a világhírű őstehetség, a géniusz aki a tehetségevel már akkora vagyont halmozott fel, hogy mi az neki dobni egy kis adományt a political capitalsnak, ami mellesleg a munkaadója is egyben.... még véletlenül se jusson senkinek az eszébe, hogy más pénzét hozta be ez a két lábonjáró szerencsétlenség, olyanét, aki a nevét nem akarta az ügyhöz kötni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!