A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Sok sikert a tükörbe nézéshez!

2017. március 09. 15:19

Senkinek nem kívánom, hogy szakmai eredményeit és családját így támadják. Kovács András, a cikk írója pedig örökre kiírta magát a szakmából.

2017. március 09. 15:19
Hajnal Miklós
hvg.hu

„Diákhitelből tanultam mind a három egyetemi évem során. Az angol diákhitel-konstrukció keretében csak bizonyos fizetés felett kell törlesztenem ezt, ezért sosem féltem felvenni. Orbán Viktor is tanult Oxfordban, bár sosem fejezte be a képzését, a kormányszóvivő Kovács Zoltán is, ő amúgy a CEU-n is doktorált. Ezek kiváló egyetemek, politikai nézetektől függetlenül megéri itt tanulni és kutatni, nincs mit szégyellni rajta. A »világkormányzati modul« tervezésében (nem pedig oktatásában) vettem részt, pont az említett Wolfgang Reinickével csináltuk, mert felfigyelt rám a Global Public Policy Institute-nál és segíteni hívott. Bejelentett munkaviszonyom sosem volt a CEU-val, a kutatóasszisztensi munka elsősorban szakmai fejlődésre és az önéletrajzom csiszolására volt jó. Fizetésem a Google-nél bőven a belga átlagkereset alatt volt. Egy normális országban nem kell magyarázkodnom azért, hogy mit lájkolnak a szüleim, vagy azért, hogy melyik utcában élek. A propagandalapok kedvéért: a lakcímem 14 éve ugyanaz, egy 3 szobás lakásban nőttem fel szüleimmel és testvéreimmel, előtte 5 évet éltünk Németországban. Az ottani megtakarításokból vettük az ingatlant. Senkinek nem kívánom, hogy szakmai eredményeit és családját így támadják. Kovács András, a cikk írója pedig örökre kiírta magát a szakmából. Sok sikert a tükörbe nézéshez.” 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
twist
2017. június 27. 00:42
Majd te fogod eldönteni, hogy ki írta ki magát bárhonnan. Nagyképű kis senki.
Hermelin
2017. június 27. 00:42
Ti írtátok ki magatokat, de örökre!
h.kovacs
2017. június 27. 00:42
fiatal barátom ! ha politikusnak mész meg kell szoknod a fideszes hikálok aljas támadásait és a lovag még be sem indult !
balbako_
2017. április 20. 18:42
De jó! A magyarázkodást olvashatjuk a vádat nem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról