Az akadémiai szabadság védelme nem pártpolitikai ügy

2017. március 31. 14:43

Az akadémiai szabadság minden magyar állampolgár ügye kell hogy legyen. A CEU nem kezdeményez, támogat, vagy hagy jóvá semmilyen politikai szervezet által rendezett nyilvános tüntetést.

2017. március 31. 14:43
CEU
Sajtóközlemény

„A CEU irányába megnyilvánuló hazai és külföldi támogatás nagyon sokat jelent az egyetemnek, szeretnénk azonban hangsúlyozni, hogy akadémiai szabadságunk védelme nem pártpolitikai ügy. Az akadémiai szabadság minden magyar állampolgár ügye kell hogy legyen. A CEU nem kezdeményez, támogat, vagy hagy jóvá semmilyen politikai szervezet által rendezett nyilvános tüntetést. Őszintén hiszünk abban, hogy a magyar állampolgárok politikai meggyőződésüket félretéve, közös erővel védik meg a magyarországi felsőktatási intézmények szabadságát.”

*

A Közép-európai Egyetem sajtóközleménye

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. március 31. 19:12
un
reginaaolsen
2017. március 31. 17:20
Nem értem. A CEU-t az isten is Tel-Avivba tervezte. Ott minden szempontból ideálisak a körülmények egy ilyen "egyetem" számára.
áfonya
2017. március 31. 16:48
CEU janicsár képző,
quiet
2017. március 31. 16:10
Akadémiai szabadság....akadémiai szabadság..akadémiai szabadság...akadémiai szabadság....akadémiai szabadság...akadémiai szabadság...akadémiai szabadság...akadémiai szabadság...akadémiai szabadság... Egy szabadság van.: Teheted, amit helyesnek tartasz - és ebben nem akadályoz senki - a TÖRVÉNYES KERETEK KÖZT . Outlaw CEU nem egyenlő szabad CEU ! !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!