Fizessenek a szegények!

2017. március 28. 07:23

A Botka-féle mintavárosban rövidesen a vádlottak padján fog ülni a város címzetes főjegyzője és egy szocialista alpolgármester is.

2017. március 28. 07:23
Bán Károly
Magyar Hírlap

„A személye ellen irányuló karaktergyilkosságot emlegető Botka arra sem adott magyarázatot, hogy az uniós pénzek elosztásáról döntő Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség igazgatóságába hogyan kerülhetett éppen egy Szeviép-leányvállalat vezető tisztségviselője. Nyilván rosszindulatú rágalom az is, hogy a Botka által vezetett Szegeden a városházát családi, baráti szálak kötik össze a városi bírósággal, a rendőrséggel és a médiával. Al Capone nem álmodhatott volna különb összefonódásokról. Semmi megütköznivaló nincs abban sem Szegeden, hogy a város vezető lapja főszerkesztőjének cége tízmilliós kölcsönöket kap a Szeviéptől, majd ebben az újságban mentegeti a kisvállalkozókat »kirabló« céget a város polgármestere. Azon már meg sem lepődünk, hogy a csődbűntettel vádolt Szeviép-vezérek vagyonának zár alá helyezését feloldotta a járásbíróság, a nyomozó hatóság pedig olyan szakértőt rendelt ki annak megvizsgálására, történt-e a hitelezők elől fedezetelvonás, aki a vádlottak cégében könyvvizsgáló.

A Botka-féle mintavárosban rövidesen a vádlottak padján fog ülni a város címzetes főjegyzője és egy szocialista alpolgármester is. Nem oly rég emléktáblát avattak a járásbíróság egykori pártkomisszárjának, stílszerűen az 1956-os forradalom leverésének hatvanadik évfordulója előtt, ám a »demokratikus oldal« jelöltjét ez sem zavarta. Ahogyan a szocialistákat sem, amikor elfogadták az önjelölt miniszterelnök-jelöltet, aki maga mondta, miután nem választották újra az MSZP választmánya élén: »Nektek nem kellettem, az országnak jó leszek?«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. március 28. 20:17
Karcsi,ezért mennyit kapsz?
Mich
2017. március 28. 13:02
A libsibolsináci tolvajok persze nem a gazdagoktól lopnak, hanem az államtól és a szegényektől....
liberálzöld.
2017. március 28. 08:48
"Al Capone nem álmodhatott volna különb összefonódásokról. " Bizony így van ez! Ennek túszárnyalásához már Fidesz kellett. Bár még ők is hibáznak néha. Nem betonozzák el rendesen a hullákat pl.
írmag
2017. március 28. 08:42
Az igazság megfogalmazása Márai Sándortól: "A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt !"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!