A Fidesz midig rugalmas volt, amikor le kellett jönnie egy bukó sztoriról

2017. február 17. 20:43

Hétfőtől a szemét multik szemét kajával etetnek minket lesz a fő téma, az olimpia pedig el lesz felejtve.

2017. február 17. 20:43
Kósa András
Facebook

„Orbán és Tarlós szerdán találkoznak, és utána hivatalosan is ejtik az olimpiát. és nem lesz itt sokáig tartó hazaárulózás, mert ezzel akkor is egy vesztes sztorit tartanának a napirenden. A Fidesz midig rugalmas volt, amikor le kellett jönnie egy bukó sztoriról (doktor Schmidt Pál kezét is egy perc alatt elengedték, amikor kiderült, hogy bukó a plágium-ügy.) Hétfőtől a szemét multik szemét kajával etetnek minket lesz a fő téma, az olimpia pedig el lesz felejtve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2017. február 20. 05:52
"A Fidesz midig rugalmas volt, amikor le kellett jönnie egy bukó sztoriról" Ettől diktatórikus. Nem? De legalább már most eláruljátok magatokat, hogy ez az egész nem az olimpiáról szól. A ballibeknek mindegy, hogy mi az ügy, lényeg, hogy ártani tudjanak.
1120
2017. február 18. 19:02
Ez a MAGYAR EMBEREK sztorija lett volna, nem pedig a Fideszé. Tudod, akiknek a nyelvét beszéled...
Pinter68
2017. február 18. 17:36
A jól bevált "mindennapi ellenségünk add meg nekünk" játék folytatódik. De a hardcore fideszeseken kívül másra már nem nagyon hat.
Box Hill
2017. február 18. 14:07
Azért az, hogy mit eszünk, egy ilyen hülyének is fontosabb kell legyen, mint az olimpia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!