Botka, az MSZP utolsó esélye?

2017. február 22. 10:19

A bukott baloldal vergődése, új keletű szóval, Momentumot teremt még több újbaloldali párt alakulásához.

2017. február 22. 10:19
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

Az MSZP minden lapját Botkára tette fel, aki bejelentkezett az idestova tucatnyi balliberális párt és pártocska vezetőjének. Utóbbiak sem a szocialisták, sem Botka vezető szerepét nem szívlelik, ezért nem csoda, ha elugranak a lehetőség elől. Az LMP nyíltan, a többiek a még mindig összefogáspárti szurkolótábort ámítva, lapítva.

A sokadszorra »gyáva nyúl« játszmába keveredett baloldalon sokaktól és sokat fogjuk még hallani Gyurcsány fenyegetőzését, hogy »majd a szavazók eldöntik, kinek van helye a demokratikus magyar közéletben« = külön indulunk.

Botka László utolsó új esélyének eljátszásával a kezdeményezés kicsúszik a szocialisták kezéből. A staféta átkerül a DK március eleji, vagy Bokros Lajos pártjának április eleji kongresszusához, a »titkos királycsinálóhoz«, a »Bitó szalonhoz«, vagy a beszélgetős rádióműsorok betelefonálóihoz.

A bukott baloldal vergődése, új keletű szóval, Momentumot teremt még több újbaloldali párt alakulásához. A nyomokban hírértéket tartalmazó baloldali háziverseny közben leértékeli az identitásválságban lévő Jobbikot, magyarul a centrális politikai erőtér újra működik.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zenebono
2017. február 22. 22:33
Én félek a szociktól,megint ki fogják találni, hogy aki az átlagbér felett keres az burzsuj, 42%-os jövedelemadót neki! Aki meg nem lakótelepi lakásban húzza meg magát, hanem 30-40 milliós lakásban van pofája lakni, annak ingatlanadót! És persze ezt csak a választás után fogják közölni.
áfonya
2017. február 22. 19:35
http://www.kephost.com/image/w9pN
áfonya
2017. február 22. 19:31
http://www.kephost.com/image/w9pp
kjkj945
2017. február 22. 16:56
lettem, mert Szegeden sekély e kéj - kevés esély
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!