Majtényi a IV. köztársaság elnöke

2017. február 25. 17:57

Majtényi László kitűnő ember. Nekem, nekünk a megtiszteltetés, hogy támogathatjuk. Egy új világ, a IV. Köztársaság jelöltje.

2017. február 25. 17:57
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook
„Majtényi László kitűnő ember. Nekem, nekünk a megtiszteltetés, hogy támogathatjuk. Egy új világ, a IV. Köztársaság jelöltje.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2017. február 27. 08:59
Kurcsánynak megint igaza van. Majtényi a legalkalmasabb. 1.Fizimiskája egyértelmű honnan is származik. Elefánt fül, kampós orr,bukszája száj. 2. Megszállott kórus tag a milliomosok dalárdájában. odaadással énekli a " fel, fel ti rabjai a Földnek, fel fel te ÉHES ! proletár. " Majtényi a legalkalmasabb, emlékezzenek erre !
kaltran
2017. február 26. 19:24
Feri várj! Gyorspostával küldöm az elgurult gyógyszered!
Tamzol
2017. február 26. 16:45
Te meg a miniszterelnöke! De egy bébicsősz csak elkelne, hogy időként pelust cseréljen! Nem lehet ,mindig a homokozóba xarni Ferike!
áfonya
2017. február 26. 16:32
Haris Éva eus mszp képviselő nem lehetetlen adhatott tanácsot a momentán szdsz fióknak. Haris madár ,ez is repül a többi (szdsz) madarakkal . “Lefőtt a kávé!” A Momentum mögött álló Haris Éva durván nekiment Szanyinak a Facebookon. Haris Éva az MSZP választmányának egykori elnökhelyettese olyan nyílt levelet tett közzé Facbook oldalán, ami meglehetősen szokatlan politikusok viszonylatában. Nem közleményt adott ki és nem is telefonon hívta fel egykori párttársát, hanem a közösségi portálon üzent Szanyi Tibor EP képviselőnek. A levél, válasz Szanyi korábbi nyilatkozataira, melyben Harist nevezte meg a Momentum pénzelőjeként. Haris Éva korábban az MSZP mellet szerveződő ifjúsági szervezetek “tyúkanyójaként”, több balos mozgalom elindításában is részt vett. Forrásunk szerint, még Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt sok tízmilliót költött a “NEXT” Club-ok létrehozására. Egyébként egy korábbi interjúban Fekete-Győr András sem cáfolta, hogy Harisnak köze van a Momentumhoz. – „Lehet, hogy Haris Éva adott tanácsokat, de bárki adhat”.-mondta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!