Nagy álmok – olimpicik…

2017. február 15. 07:30

Momentumos legények, tudjátok, mibe kerül, mondjuk a Timesban egy egész oldalas „országimázs” hirdetés? Nos, ilyeneket kapnánk százával a világ minden tájáról négy éven keresztül.

2017. február 15. 07:30
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Egy olimpia nem két (paralimpiával együtt kétszer két) hétről szól. Hanem legalább négy évről. Ez idő alatt rólunk mesélne a világ. Momentumos legények, tudjátok, mibe kerül, mondjuk a Timesban egy egész oldalas »országimázs« hirdetés? Nos, ilyeneket kapnánk százával a világ minden tájáról négy éven keresztül… ingyen, még hálásak is lennének, ha írhatnának rólunk!

És akkor most a romkocsma belterjes langymelegében elő lehet venni a pennát és az árkus papírt, és a fentiek figyelembevételével lehet számolgatni! Csóró hírlapíróként próbálok segíteni, mert nyilván ti is eltévedtek a milliárdok tengerében: ez olyan, mintha valaki keresne havi háromszázezer forintot (harmincezermilliárd…), és ebből harmincezret ki kellene fizetnie élete nagy álmáért, amit ráadásul hét hónap (hét év) alatt kellene törlesztenie!

Ön belevágna? Én igen. Mint szerintem mindenki, aki nem főzőkolbászban méri a lét boldogságát és négyzetméterben a nemzeti lobogót… Akik nem olimpicik…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Balazs770
2017. február 15. 13:26
Tök jó a matekpélda, amit T. Szerző említ. Csak a gond az, hogy van háromszázezred, és lehet, hogy életed álma "csak" 30 ezer és hét hónap, de amikor már előre elköltöttél 18 hónapra a 300 e-ből 280 e-t és egyébként még kellene költs 50 e-t, no nem az álmaidra, hanem az életben maradáshoz, akkor a + 30-e meglehetősen luxusnak tűnik, nemhogy 7 hónapra, de még 1 hónapra is... hagyjuk már, hogy minden milyen fasza és mi volt Gyurcsány alatt, az is egy idióta volt.
Csomorkany
2017. február 15. 12:34
Gondolom, nem olcsó egy egész oldalas hirdetés a Timesban, de azért fölösleges stadionok árával összevetve...
noMores
2017. február 15. 10:40
Hihetetlenul szanalmasak ezek a kormanyseggnyalo ervek...
zakar zoltán béla
2017. február 15. 09:30
Se több!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!