Vagyonnyilatkozatok: Szent Ferencek az ország élén

2017. február 02. 13:30

Orbán Viktor lyukas labdáján átfúj a felcsúti metsző északi szél, Rogán Antal vágyakozva nézi a szomszédban a cinkéknek télire kitett szalonnabőrkét.

2017. február 02. 13:30
Dercsényi Dávid
HVG

„Eljön az igazság pillanata, kiderül, hogy képviselőinknek semmije nincs, sőt a semmit is kölcsönadták valakinek. Orbán Viktor lyukas labdáján átfúj a felcsúti metsző északi szél, Rogán Antal vágyakozva nézi a szomszédban a cinkéknek télire kitett szalonnabőrkét, Lázár János pedig titkon kilopja a takarmányt az általa támogatott vadásztársaságok jászlaiból - jó, neki azért kicsit több lett, mint 2015-ben volt.

Nincs az a kőkemény balliberális idegenszív, amelyet nem hatna meg az emberi nyomorúságnak és áldozatos munkának ez a foka. A migránssimogatók szeme sem maradhat szárazon, amikor szembesülnek az Európában páratlan könyörtelenséggel mindent megmutató vagyonnyilatkozatok makacs tényeivel. Önben is megmozdult valami? Fogadjon örökbe egy képviselőt vagy kormánytagot! Ön is szívesen támogatna egy jó ügyet? Megmozdulna azokért, akik tényleg szükséget szenvednek? Végre egy ügy, ahol egyszerre dobbanhat minden jó érzésű szív. Önt is meghatotta Mengyi Voldemort Roland három új széke? Matolcsy György teljes elszegényedése? Ahogy Pintér Sándor ragaszkodik 1995-ös Wartburgjához? Ahogy L. Simon milliókat vesztett? Ahogy Seszták Miklósnak nap mint nap arra kell gondolnia, hogy milliókkal tartozik egy magánszemélynek? Ahogy Tállai András kénytelen szerkesztőnek állni, hogy megéljen?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kmzs232
2017. február 03. 08:02
dávidka! te is csak egy állat vagy Isten állatkertjében!
noMores
2017. február 02. 22:19
Milyen cukipofák a fideszesek:)) Amikor gyurcsányoztak, akkor igazuk volt, amikor mások orbánoznak, akkor "mocskoshazaárulók":)))
BőröndÖdön
2017. február 02. 20:35
A birkák mindent bakajálnak.
írmag
2017. február 02. 18:33
Sikerült megint elkapnotok a keresztényellenes fonalat. Pedig erősebbet, kötelet érdemeltek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!