A jókedvű KDNP-st szereti az Isten

2017. január 08. 12:37

Semmilyen szakpolitikai témára, de hirdetésre, kommunikációs feladatra sem fordított annyit a KDNP, mint amennyit piára.

2017. január 08. 12:37
Veress Jenő
Népszava

„Tudniillik semmilyen szakpolitikai témára, de hirdetésre, vagy más kommunikációs feladatra sem fordított annyit a KDNP, mint amennyit piára.

(...)

Egyszer 1 millió 232 ezerért, egyszer 181 ezerért rendeltek alkoholos italokat a Bortársaság Boltok Kft.-től, további borokat is beszereztek a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft.-től több mint 121 ezer forintért. Csak a pálinkaszámla több mint 85 ezerre rúgott.

(...)

A népszerűségi listákat letaroló kisebbik kormánypárt tehát tudja, mitől döglik a muslica a borba. (Ráadásul Pálffy István már a Jameson whiskey hazájában a külügy pénzén kíméli a KDNP költségeit.)

Csak egy hiba van, prédikátor uraimék! Nem látom sehol a vízszámlát.

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2017. január 08. 23:23
lyó ciket irt a Véress! kap ezé pézt?
nimród
2017. január 08. 20:00
Ez a Veress egy szarházi.
he-he
2017. január 08. 19:06
Tökmindegy,hogy mi van a kdnp-ben,aki itt állandóan be van tépve az a csuti pszichopata.
Berecskereki
2017. január 08. 18:30
Veress Jenő megint képzelődik (Mj. Mikor nem?) Veress Jenő-Népszava-Mónika show. "Annak ellenére, hogy a lap politikai identitása egyértelmű, minden véleményt közöl, amennyiben az megfelel a szakmai követelményeknek, és nem ütközik az alkotmányba. Nem akar politikát csinálni, de a publicisztikai oldalon ismerteti álláspontját olvasóival, így igazítva őket el a világ történéseiben, felkészítve az argumentumokban való részvételre, illetve támpontot nyújtva a saját vélemény alkotásában." "A Népszava körülbelül 2000 óta van jelen internetes formában is. Ma már naponta körülbelül 50 ezren olvassák. Ezen a felületen képesek a leggyorsabban megszólítani a fiatalabb illetve külföldön tartózkodó olvasóközönséget, és itt nyílik lehetőség a nyomtatásban megjelenő írások nagyobb terjedelemben való közlésére is." Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9pszava Akkor a vastagbőr tévedett, amikor azt írta; "-A Népszava körülbelül 8 éve van jelen online formában is, ezt naponta körülbelül 10 ezren olvassák. Tehát 10.000 ember félretájékoztatása szárad Veress Jenő lelkén, ráadásul nem először, és nem mondanám, hogy véletlenül. Csodálkozik valaki, hogy itt tart ez az ország? Mikor a legkelendőbb a Népszava, a Népszabadság és a Mónika-show?" http://vastagbor.blog.hu/2009/01/19/veress_jeno
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!