Réges-régen, egy messzi-messzi alagútban

2017. január 23. 12:24

A Fidesz most megint tud lépni egy nagyot azzal, hogy visszarántja a baloldalt a kilencvenes-kétezres évek ingoványába.

2017. január 23. 12:24
Carnivore
KARD

„Maradjunk most a 4-es metrónál: amennyiben a vádak (mintegy 80 különböző pontban) akár csak egy része is megállja a helyét, akkor papírunk van róla, hogy a Főváros borzalmasan nagy mutyiba mártotta bele a kezét. Méghozzá olyan vállalhatatlanul csúnya ügybe, amit egész egyszerűen képtelenség tisztára mosni. És az érintett cégek szintén következményekkel számolhatnak.

Miért kellemetlen ez az ellenzék számára?

Azért, mert bár úgy tűnt, az »elmúltnyolcévezés« kezdi elveszteni erejét, a Fidesz most megint tud lépni egy nagyot azzal, hogy visszarántja a baloldalt a kilencvenes-kétezres évek ingoványába és ott is fogja tudni tartani egy darabig. Mondjuk a következő választásokig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProfWilliam
2017. január 24. 08:58
"visszarántja a baloldalt a kilencvenes-kétezres évek ingoványába " Visszarántani? Soha ki sem jöttek onnan. :)
catalina9
2017. január 23. 17:14
jó terelő szöveg, kb olyan, mint amikor a lebukott gyilkost a rendőrség rántja vissza a posványba..
puszika
2017. január 23. 16:11
ITT A PIROS!! HOL A PIROS??
kukorica-jancsi
2017. január 23. 16:01
Természetesen egyetlen igazi felelőst sem fognak megbüntetni - már csak azért sem, mert a Fidesz is megkapta a részét a zsákmányból -, maximum néhány cégből kipréselnek egy kis pénzt, a többit pedig kifizetik a mi zsebünkből, mint eddig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!