Teljeskörű tájékoztatást követelek a paksi meghibásodás kapcsán!

2017. január 19. 15:55

Tegnap meghibásodás volt a paksi 1-es blokkban. Az atomerőműtől értesültünk erről? Nem. Miután kiderült kaptunk részletes tájékoztatást Nem.

2017. január 19. 15:55
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„Tegnap meghibásodás volt a paksi 1-es blokkban.

Az atomerőműtől értesültünk erről?

Nem.

Miután kiderült kaptunk részletes tájékoztatást?

Nem.

Okunk van bízni az atomerőműben?

Nincs.

Teljeskörű tájékoztatást követelek a paksi meghibásodás kapcsán!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toyoda
2017. január 20. 15:10
Benci, leállt a 1. szélturbina.
crydog
2017. január 20. 14:49
idióta barom..."..Okunk van bízni az atomerőműben?.." - bazdszájba évtizedek óta üzembiztosan termeli a hazai áramellátás 40%-át. Paksba lehet bízni, mert kiforrott orosz tachnológia, nem úgy mint benned te féreg.
TonyKann
2017. január 20. 12:26
Azért hihetetlen a NAÜ nem tájékoztatta JB-t, nincs itt semmi látnivaló. Mérlegeli ez az ember, hogy mit ír le, vagy csak imád heccelődni. OK, it was a great joke!!!
GV0917
2017. január 20. 09:36
Hiba!!! Végre!!! Hangszórókat ki a falakra! Végre egy kis botrány! Szóltak NEKEM RÓLA? -NEM Lényegtelen hiba volt?---NINCS HÍR!! Nagy a titkolózás.Aktívistáink különböző eszközök, gépek mimikrijében állandóan bent vannak. Végre!Most jelez egy fotelnek álcázott aktivistánk: Idegen hangot hallottak! Igen? élőlény? Igen! Azonosítva?-Igen.Egy Mus musculus alias egér.Szellentett egyet a zsebben felejtett lencsétől...az öltözőben. Vége...bip...bip...bip...bip....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!