HÁNY LÉLEGEZTETŐ? NÉPSZAVAZÁS ÖT MILLIÁRDÉRT!

2017. január 30. 12:07

Az aláírásgyűjtők balliberális pártutasításra ellenzik az olimpiát, hogy ne legyen a magyar sikeres, maradjunk örökké alárendelt, hitevesztett népség. Bukni fognak, lesz olimpia, büszke nemzet lesz a magyar!

2017. január 30. 12:07
Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI-OS

A Momentum Mozgalom – civil szervezetnek álcázott LMP és más baloldali pártok által létrehozott csoport – olimpia ellenes aláírásgyűjtést kezdeményezett. A kezdeményezők abban bíznak, hogy összegyűjtik a 138 ezer érvényes aláírást, és akkor kiírható a népszavazás. Ám, ha lesz is népszavazás – ami ÖT MILLIÁRDJÁBA KERÜL AZ ÁLLAMNAK, melyet inkább a populista balliberálisok szavaival élve lélegeztető készülékekre lehetne költeni – simán elbukják. Ugyanis a magyarok, a budapestiek 75 százaléka támogatja az olimpia megrendezését, mert ez, csak a fővárosban 20 ezer új munkahelyet jelent az építőiparban, a kereskedelmi és a vendéglátó ágazatnak. 7000 új lakás épül állami költségvetésből Budapesten, melyet a rendezvény után fiatalok és rászorultak kapnak meg, teljesen megújul a főváros közlekedése, kivirul a város, Budapest lesz a világ fővárosa – mindenki rólunk fog beszélni. Turisták százezrei érkeznek, hozzák a sok pénzt, és viszik jó hírünket – továbbra is dőlni fognak országunkba a vendégek! A magyarok büszkék lesznek hazájukra és sportolóink jó szereplésére – egy szóval: az olimpia főnyeremény mindenki számára. Az aláírásgyűjtők balliberális pártutasításra ellenzik az olimpiát, hogy ne legyen a magyar sikeres, maradjunk örökké alárendelt, hitevesztett népség. Bukni fognak, lesz olimpia, büszke nemzet lesz a magyar!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. január 31. 23:42
Azert a mandinak nem kene egy sxint ala menni: ez a noname ovodas szervezet tenyleg a fullidiotak gyujtohelye, vegtelenul alacsony szinvonalu, selejt banda.
belga
2017. január 31. 12:36
Huhh...Ha mindez a csudajóság bekövetkezik akkor elmondhatjuk, hogy azok, akik az olimpia megrendezésétől féltették az országot tévedtek. Úgyhogy mentsük el, tegyük pendrive-ra ezt a kis írást és utólag majd értékeljük.
zenitaph
2017. január 31. 08:23
természetesen megnéztem már a PWC tanulmányát. ugyanakkor azt gondolom, hogy ez egy meglehetősen optimista forgatókönyv, a kockázatokról írt fejezet meg meglehetősen szűkszavú. mivel az olimpiák általában nem hoztak eddig óriási pénzt a szervezőknek, ezért talán olyan forgatókönyvet is fel lehetne vázolni ami nem ennyire olcsó és nem biztos hogy ennyire megéri. az ugyanis lehet hogy jobban közelít a valósághoz. persze vannak jó ötletek is a tanulmányban, ilyen pl az, hogy az épülő szállásokból szociális albérletek, vagy kollégiumok lennének. Én a sportlétesítmények kihasználtságának alakulásától és egekbe szökő fenntartási kötlségeitől jobban félek. a PWC-nek meg nem az volt a dolga, hogy magyar költségvetést tervezzen, és azt vizsgálja melyik szektoroktól kell átcsoportosítani a pénzt az olimpiaszervezésre és az ezt megalapozó infrastruktúra fejlesztésre (mindezt a párhuzamosan zajló Paks II gigaberuházás mellett).
izo1210
2017. január 30. 20:20
Na és maga az olimpia hány lélegeztetőgépbe kerül? Azt mondjuk nem értem, hogy miért jó az, ha lélegeztetőgépen van az ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!