Kell a TASZ!

2017. január 25. 13:15

Indexes újságíróként kerültem kapcsolatba a most eltakarításra kijelölt jogvédőkkel, akkor még nem sejtettem hogy békaemberekkel fogok találkozni.

2017. január 25. 13:15
Bodoky Tamás
Facebook

„Indexes újságíróként kerültem kapcsolatba a most eltakarításra kijelölt jogvédőkkel, akkor még nem sejtettem hogy békaemberekkel fogok találkozni. Közérdekűadat-eltitkolásos ügyekben kértem és kaptam jogi segítséget tőlük, együtt pereltük ki a csillagászati rektori fizetéseket, a sávolyi motorversenypálya állami hiteléhez készült hatástanulmányt, és a Vértesi Erőmű csődjéhez vezető gyanús szerződéseket, de kaptam tőlük 2006-os rendőri túlkapásos sztorit is. A TASZ-nál láttam először sikeres nem kormányzati szervezetet, sőt egy darabig úgy volt, hogy az első magyar oknyomozó portál is a TASZ égisze alatt indulhat el. Ez végül másképpen alakult, de az atlatszo.hu létrehozását mégis inspirálta a TASZ. Ha neked is fontos hogy tovább működhessenek, most te vagy a Soros!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. május 19. 17:25
Mit csinálnak a"jogvédők"? Perelnek! Perelni meg csak jogállamban lehet ennélfogva jogvédőkre nincs semmi szükség. A másik: a jogvédelem ürügyén politikai akciókat folytatnak le nem is titkolt módon. Erre vajon mi szükség van?
Hanita
2017. április 16. 00:35
TASZ-ra alapvetően szükség van, segítsenek és ne párt politizáljanak. Akkor senki nem fogja bántani őket.
Wendriner
2017. április 13. 16:32
Kell a Fasznak!!!
drkovax
2017. április 13. 16:30
Az a szép ebben, hogy Soros egyik kitartottja (igen, Bodoky átlátszója is bőven kap OSF pénzt) magyarázza, hogy milyen fontos Soros egy másik kitartottja ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik