Ne kompetenset, megbízhatót... magyart válassz!

2016. december 14. 09:06

És tudod, mikor vagy a legnagyobb hülye? Hát természetesen akkor, ha nem választottál magadnak magyart. Érted, magyart, nem kompetenset, mert a magyar az több, nem megbízhatót, mert a magyar az több, a magyar az magyar. Itt nem szakpolitikák, ideológiai szimpátiák kora van, hanem még mindig a nemzeti érv az egyedüli elfogadható.

2016. december 14. 09:06
Kulcsár Árpád
Transindex

„Nem mentél el szavazni, te marha! Hagytad, hogy nélküled vörösbe borítsák az országot, és jajj most neked, jajj a jövődnek, jajj a múltadnak, jajj neked, te barom. (H)olt lelkek hada szavazott, a tudatlan tömeg, és te, akinek van politikai öntudata, te otthon ültél, és nézted az ablakból a napsütést, vagy a Westworld záróepizódját. Te sötétben bujkáló, reszkess, és szégyelld magad! 

(...)

PSD-re szavaztál? Mondanom sem kell, hogy hülye vagy. A PSD az nem képvisel semmit, nemhogy a tömegeket, akik a bürokrácia függői, haszonélvezői, akiknek az ortodox vallás a legfőbb morális alap, nem, a PSD a hülyék pártja, ha rájuk szavaztál, hülye vagy. Ha a PNL-re, akkor hülye vagy, mert milyen baklövéseket követtek el mostanság, ha az USR-re, akkor azért, mert bedőlsz egy fél éves pártnak, hát normális vagy te? És tudod, mikor vagy a legnagyobb hülye? Hát természetesen akkor, ha nem választottál magadnak magyart. Érted, magyart, nem kompetenset, mert a magyar az több, nem megbízhatót, mert a magyar az több, a magyar az magyar. Itt nem szakpolitikák, ideológiai szimpátiák kora van, hanem még mindig a nemzeti érv az egyedüli elfogadható. Hogy mernél te magyarként nem magyar pártra szavazni, te hazaáruló! Különben is, milyen hazád van neked? Na ez az, még hazaárulónál is rosszabb leszel, te autonóm terület-áruló! Izé, Székelyföldet áruló. Szimbólumáruló!”  

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2016. december 15. 08:06
nagyon jó kis irónia! :) ráadásul egy romániai magyartól! azért még vannak ott gondolkodó emberek.
mustarharmas
2016. december 14. 21:40
Árpikám, te tényleg hülye vagy....
patkányarcúáginéni
2016. december 14. 15:02
Bitang nemzetáruló hazátlan libsi...kár volt szemlézni.
Lolka-Bolka
2016. december 14. 13:32
ki ez a baron???????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!