A bazi nagy szoci miniszterelnök-casting, 3. évad

2016. december 22. 16:53

Dőljünk hátra, és élvezzük a bazi nagy szoci miniszterelnök-casting most induló harmadik évadját!

2016. december 22. 16:53
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

„Andor László lesz az új Bajnai? A volt uniós biztos neve került elsőként a kalapba, bár a római mondás szerint »Aki pápaként megy a konklávéra, bíborosként jön ki onnan!«. Dőljünk hátra, és élvezzük a bazi nagy szoci miniszterelnök-casting most induló harmadik évadját!

(…)

Most nem füstös hátsó szobákban akartak döntésre jutni, hanem átlátható módon. Ebből mindeddig csupán a káosz látható, és az, hogy 2013/14-hez képest vajmi kevés változott: Az MSZP annyi mandátumot szeretne, mint a DK és a liberális törpepártok együttesen. A DK annyi mandátumot szeretne, mint az MSZP, hogy egy végre szemmagasságba kerülhessen korábbi anyapártjával és 2022-re túlnőhessen rajta. A liberális törpepártok pedig az általuk egy kutyának tekintett MSZP-DK-hoz képest szeretnének azonos számú mandátumot. Ezt a három kívánságot még Dévényi Tibi bácsi, vagy a Kindertojás sem tudja teljesíteni, nemhogy azok a bukott pártok és politikusok, akik láthatóan még a saját korábbi hibáikból sem tanultak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2016. december 25. 15:10
Időközben az MSZP letette a voksot Botka mellett. A druszám írása tehát gázos, politólugustól méltatlan melléfogás. Utólag annyi lehet az igaz, hogy szegény Andor László nevét bedobhatta valaki, mindegy milyen célból, és kik tették, de parasztvakítás volt. Zoltán beugrott ennek a trükknek. De ezek után is kedvelni fogom hallgatni a druszámat. Nem azért, mert mindenben egyetértek vele. Csak arra kérem őt, ne G. Fodorosodjon tovább.
császár
2016. december 25. 11:23
Egy bolgár származású női jelölt is szóba került. Vele most mi van?
vanádium
2016. december 24. 04:21
Kiszelly olcsó kurvaként eladta vélt vagy valós tehetségét aprópénzért a fidesznek.Az ellenzéki pártok egység és vezető keresése valóban nevetséges némely/sok szituációban. Adódik abból ,hogy nincs valódi eszme és vezető ezen az oldalon. Az ország jelene és jövője számára ez milliószor kisebb veszély , mint a jelenlegi egyszemélyi diktatúra a kormányzati oldalon. orbán 2010-es választások előtt létrehozott egy 3-400 fős maffia társaságot.A felcsúti egyenkénti találkozókon a jövendő miniszterelnök elnyerte ezen élőlények feltétel és gondolkodás nélküli automatikus támogatását cserébe a jól fizető állásokért és szabad rablásért.Ezzel biztosította orbán saját maga és a belső kör számára a korlát nélküli lopást , a demokrácia kiiktatását a közéletből. Kiszelly "Úr" ! Miután szembe köpte önmagát gondolja végig mi jó az országnak , nem csak a bakon ülőknek , hanem azoknak is akik az út mellől figyelik ezt az őrült tobzodást!
Box Hill
2016. december 23. 15:35
Normális társadalomban miniszterelnök csak az lehet, akit beválasztottak a parlamentbe. Kalapból csak hülye társadalom miniszterelnökét lehet kihúzni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!